F Δυνατοί υποψήφιοι για την κινηματογραφική μεταφορά του videogame Warcraft - FilmBoy Δυνατοί υποψήφιοι για την κινηματογραφική μεταφορά του videogame Warcraft - FilmBoy
  • Latest News

    Δυνατοί υποψήφιοι για την κινηματογραφική μεταφορά του videogame Warcraft


    Το "Warcraft" που όλο και κάποιον θα έχεις πετύχει να έχει λιώσει στον υπολογιστή του, εκτυλίσσεται σε ένα πλούσιο fantasy σκηνικό και περιστρέφεται γύρω από την επική σύγκρουση ανάμεσα στις αντίπαλες δυνάμεις των Horde και Alliance.

    Το πρώτο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε το 1994 κερδίζοντας στην πορεία πολλούς φαν και βραβεία, επεκτείνοντας τη μυθολογία του σε βιβλία, κόμικ, φιγούρες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα, με πιο γνωστό και δημοφιλές παιχνίδι, το MMORPG "World of Warcraft," της Blizzard Entertainment.

    Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Duncan Jones που μας προσέφερε το αριστουργηματικό "Moon" αλλά και το αρκετά καλό "The Source Code", με παραγωγούς τους Thomas Tull και Jon Jashni της Legendary Pictures (Man of Steel, Pacific Rim, 300) και τους Charles Roven, Alex Gartner των Blizzard και Atlas Entertainment.

    Τα νεότερα που σας φέρνουμε αφορούν το καστ όπου σύμφωνα με το Deadline οι Colin Farrell και Paula Patton έχουν δεχθεί προτάσεις για ρόλους και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις ενώ στα παραπάνω ονόματα ήρθαν να προστεθούν και οι Paul Dano, Anton Yelchin, Travis Fimmel και Anson Mount.

    Τον Anton Yelchin γνωρίζουμε από τα Star Trek Into Darkness, Like Crazy, Terminator Salvation, Fright Night και The Beaver, ενώ τον Paul Dano έχουμε δει στα Looper, Cowboys and Aliens, Being Flynn και Ruby Sparks και προσεχώς στα Prisoners και 12 Years a Slave.

    Όσο για τους Travis Fimmel και Anson Mount, τον πρώτο έχουμε δει ως Ragner Lothbrok στη σειρά Vikings ενώ ο δεύτερος συμμετέχει στη σειρά Hell on Wheels του AMC.

    Αξίζει να σημειώσουμε πως αρχικός σκηνοθέτης ήταν ο Sam Raimi, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει το πρότζεκτ για να ασχοληθεί με το Oz: The Great and Powerful  ενώ το σενάριο  έχει αναλάβει ο Charles Leavitt (Seventh Son, Blood Diamond) βασισμένος στο αρχικό σενάριο Robert Rodat (Saving Private Ryan).

    Το σίγουρο είναι πως η ταινία αναμένεται μέσα στο 2015, με την παραγωγή να ξεκινάει τον Γενάρη του 2014.

    Μέχρι τότε θα αναμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις και επισημοποιήσεις για το καστ.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δυνατοί υποψήφιοι για την κινηματογραφική μεταφορά του videogame Warcraft Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top