F That Awkward Moment trailer: Τα ταλαντούχα νιάτα του Hollywood - FilmBoy That Awkward Moment trailer: Τα ταλαντούχα νιάτα του Hollywood - FilmBoy
  • Latest News

    That Awkward Moment trailer: Τα ταλαντούχα νιάτα του Hollywood



    Μερικοί από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες,  παρελαύνουν στο That Awkward Moment, τη νέα κωμωδία που οι αμερικάνοι θα δουν στις 31 Ιανουαρίου 2014.

    Ο Miles Teller (του 21 & Over, Project X και του Footloose) μαζί με τους Zac Efron (The Paperboy, The Lucky One και Liberal Arts) και Michael B. Jordan (Chronicle, Red Tails και του πρόσφατου Fruitvale Station) είναι ένα τρίο γλεντζέδων φίλων που συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν σοβαρές σχέσεις …τη στιγμή που και οι τρεις γνωρίζουν τις γυναίκες των ονείρων τους.

    Αυτές οι τρεις γυναίκες είναι η Imogen Poots (του A Late Quartet, του Fright Night και του εξαιρετικού Jane Eyre), η Addison Timlin (Stand Up Guys) και η Jessica Lucas (Evil Dead και Big Mommas: Like Father Like Son).

    Εξαιρετικό νεανικό ταλαντούχο cast σε αστεία κωμωδία …αλλά τα κορίτσια έχετε έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθήσετε το trailer:
    Ο Zac Efron είναι γυμνός και προσπαθεί να κατουρήσει σε στάση …

    Η ταινία του πρωτάρη Tom Gormican (σενάριο/σκηνοθεσία) έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 31 Ιανουαρίου του επόμενου έτους και ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κι άλλο trailer μέχρι τότε, γιατί κάτι μου λέει ότι θα δούμε όλες τις καλές ατάκες.

    Για ρίξτε μια ματιά και τα λέμε.




    That Awkward Moment trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: That Awkward Moment trailer: Τα ταλαντούχα νιάτα του Hollywood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top