F Μη Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος εν Δρασει - Big Mommas 3 - FilmBoy Μη Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος εν Δρασει - Big Mommas 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Μη Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος εν Δρασει - Big Mommas 3

    Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, το Hollywood πίστευε ότι το θέαμα ενός άνδρα ντυμένου χοντρογυναίκα είναι αστείο και σε αυτό βοήθησε πολύ ο Robin Williams με το Mrs. Doubtfire.

    Δεκάδες ταινίες μετά, το Hollywood εξακολουθεί ...να κάνει λάθος.

    Δε ξέρω ποιος κατάστρεψε πρώτος οτιδήποτε αστείο υπήρχε σε αυτού του είδους τις μεταμφιέσεις, ο Martin Lawrence ή ο Tyler Perry...

    Ξέρω μόνο ότι είναι κρίμα για έναν καταπληκτικό κωμικό και έναν από τους αγαπημένους μου stand-up comedians σαν τον Lawrence να κάνει τέτοιες επιλογές μόνο και μόνο επειδή πήγε καλά εισπρακτικά το πρώτο Big Momma’s House, 11 χρόνια πριν.

    Άλλαξε ατζέντη, Martin!
    Αυτός που έχεις θα σε κάνει λίγο πλουσιότερο αλλά θα χάσεις όσους οπαδούς έχεις αποκτήσει τόσα χρόνια από τα φοβερά  What's the Worst That Could Happen? (2001) και Nothing To Lose (1997).

    Κάτι τέτοια έκανε και ο Jim Carrey και έχω μείνει ο μόνος που υποστηρίζει ότι είναι καλός ηθοποιός.

    Ο Martin Lawrence ενσαρκώνει ...




    ...ξανά τον πράκτορα του FBI Malcolm Turner που μεταμφιέζεται παχύσαρκη γιαγιά, έναν ρόλο που έχει παίξει άλλες δυο φορές στα Big Momma’s House 1 και 2 και που προφανώς ...ξυνόταν για μια 3η.

    Αυτή τη φορά την ευκαιρία του τη δίνει ο 17χρονος θετός γιος του (Brandon T. Jackson  του Lottery Ticket) ο οποίος γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας και οι δυο τους πρέπει να κρυφτούν. 


    Το μόνο ασφαλές μέρος φυσικά, έπρεπε να είναι μια Σχολή Καλών Τεχνών μόνο για γυναίκες, όπου ένας κοιτώνας τους χρειαζόταν μια νοικοκυρά.

    Ευτυχώς, υπάρχει ένα τέτοιο μέρος στη πόλη και όχι μόνο υπάρχει αλλά εκεί κρύβεται κι ένα φλασάκι γεμάτο αποδείξεις για τη δολοφονία!

    Έτσι, οι δυο πρωταγωνιστές μπορούν ΚΑΙ να κρυφτούν από τους κακούς, ΚΑΙ να ψάξουν για το φλασάκι, ΚΑΙ να ντυθούν παχουλές γυναίκες, ΚΑΙ να σκοντάφτουν στα τακούνια τους!

    Όλα όσα θα έπρεπε να θέλει ένας άσχετος ατζέντης από μια ταινία για να την προτείνει στον Martin Lawrence.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Φεβρουαρίου κι έκανε $ 19 εκατομμύρια στο τριήμερο.

    Δε χρειάζεται φαντάζομαι να σας πω ότι οι κριτικές του είναι άθλιες, ε;

    Θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, γιατί έρχεται στην Ελλάδα στις 3 Μαρτίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μη Πυροβολείτε τη Γιαγιά: Πατέρας και Γιος εν Δρασει - Big Mommas 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top