F The Girl - FilmBoy The Girl - FilmBoy
  • Latest News

    The Girl

    Κατανοώ ότι είναι δύσκολο να αναγνωρίσει ο πολύς κόσμος τις ικανότητες της αγαπημένης μου Abbie Cornish ως ηθοποιό.

    Έχει κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες δουλειές κατά καιρούς, όπως το W.E. ή το Limitless, αλλά δεν πήρε ποτέ πρωταγωνιστικούς ρόλους με βάθος και με δυνατότητες σπουδαίας ερμηνείας.

    Το The Girl παρέχει στην Cornish τον ηγετικό ρόλο σημαντικού βάρους που της χρειαζόταν, και με χαρά διαβάζω για την σπουδαία ερμηνεία της, με λίγα μελοδραματικά ξεσπάσματα αλλά με άφθονη χρήση της γλώσσας του σώματος.

    Η Ashley (Abbie Cornish, Seven Psychopaths) έχει χάσει την επιμέλεια του μικρού αγοριού της και περνάει δύσκολα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες στη δουλειά της και να μείνει νηφάλια, εξαντλώντας κάθε ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

    Στη ζωή της θα επανεμφανιστεί ο πατέρας της, Tommy (Will Patton, Meek’s Cutoff), ένας απών γονέας που ελπίζει να κερδίσει πίσω την προσοχή της κόρης του προσφέροντας ένα ταξίδι στο Μεξικό για ποτό και κουβέντα.

    Μετά την επιστροφή τους στο Τέξας, η Ashley ανακαλύπτει ότι ο Tommy χρησιμοποίησε την εκδρομή τους για να βοηθήσει Μεξικάνους να μπουν λαθραία στην Αμερική, και πληρώθηκε καλά γι’αυτό.

    Απελπισμένη για χρήματα, η Ashley κάνει το ίδιο, βρίσκοντας ένα ποτάμι στα σύνορα που είναι σχετικά εύκολο να περάσουν.

    Συγκεντρώνει μια ομάδα Μεξικανών, αλλά το σχέδιο καταρρέει όταν η εθνοφυλακή πιάνει το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστών, αφήνοντας πίσω ένα μικρό κορίτσι, τη Rosa (Martiza Santiago Hernandez), που δεν μπορεί να βρει τη μητέρα της.

    Η Ashley δεν μπορεί να αφήσει τη Rosa, και αναλαμβάνει την ευθύνη να επιστρέψει στο Μεξικό για να βρει τη μητέρα της, για να βρεθεί τελικά αντιμέτωπη με τα δικά της ζητήματα αξιοπιστίας και χωρισμού.



    Το The Girl, σε σενάριο και σκηνοθεσία David Riker, έχει μικτές κριτικές αλλά όλοι συμφωνούν στη θαυμάσια ερμηνεία της Cornish, που αποδεικνύει πόσο καλή ηθοποιός είναι …άσχετα αν η ταινία έμεινε στην αφάνεια.

    Μοιάζει με την ιστορία της Michelle Monaghan, που εδώ στο FilmBoy την ανακαλύψαμε (και εκθειάσαμε) στο Trucker, μία ταινία χωρίς μεγάλη προβολή, που εμφανίστηκε στο Tribeca Film Festival (όπως και το The Girl), και έδωσε στη Monaghan το διαβατήριο για μεγαλύτερους και πιο mainstream ρόλους.

    Ωστόσο, την Abbie Cornish την είχαμε ‘σταμπάρει’ στο Bright Star πριν 4 χρόνια.


    Κι αυτή είναι μια από τις μεγάλες ικανοποιήσεις μας, στο FilmBoy.
    Είμαστε το μόνο ελληνικό κινηματογραφικό site που ασχολείται με τον off-lights ανεξάρτητο κινηματογράφο και 'ανακαλύπτουμε' πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς, που άλλοι θα ανακαλύψουν μερικά χρόνια αργότερα.

    Το The Girl προβλήθηκε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2013.




    The Girl trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Girl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top