F Tarzan trailer: Ο νέος animated Tarzan της Constantin films - FilmBoy Tarzan trailer: Ο νέος animated Tarzan της Constantin films - FilmBoy
  • Latest News

    Tarzan trailer: Ο νέος animated Tarzan της Constantin films


    Αρχές του Οκτώβρη είχαμε αναφερθεί στον νέο liive action Tarzan από τον Stephen Sommers (The Mummy, Van Helsing, G.I. Joe: Rise of Cobra) και κάπου ανάμεσα σας είχαμε πληροφορήσει και για μια ακόμα animation εκδοχή του.

    Ο animated Tarzan είναι μια παραγωγή της Constantin Films (Resident Evil, Mortal Instruments, Pandorum, The Three Musketeers, Pompeii) σε συνεργασία με την Summit Entertainment (Sinister, Now You See Me, Red 2) ενώ υπεύθυνη για το animation είναι η Bavaria Film με έδρα το Μόναχο.

    Την υπόθεση πάνω κάτω, μπορείτε να την φανταστείτε: ο Tarzan, μεγάλωσε από πιθήκους και γορίλες της ζούγκλας από πολύ μικρή ηλικία, όντας ο μοναδικός επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος που σκότωσε και τους δύο γονείς του.

    Ο πατέρας του Tarzan, John Greystoke ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Greystoke Energies και πριν από τον θάνατο του διερευνούσε τον χώρο στον οποίο ανατράφηκε αργότερα ο Tarzan, προσπαθώντας να εντοπίσει έναν αρχαίο μετεωρίτη που συνετρίβη σε κείνο το σημείο πριν από πάρα πολλά χρόνια.

    Τις συνέπειες αυτής της ανακάλυψης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ο Tarzan και η Jane Porter, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν στρατό από μισθοφόρους, απεσταλμένο από τον τωρινό διευθύνων σύμβουλο της Greystoke Energies, τον άπληστο William Clayton.

    Η 3D animated motion capture εκδοχή του Γερμανού σκηνοθέτη-παραγωγού Reinhard Klooss,προβάλλεται ήδη στις αίθουσες Γερμανίας και Ρωσίας, ενώ στην αγγλόφωνη εκδοχή, τις φωνές και motion capture ερμηνείες, δανείζουν οι Kellan Lutz, Spencer Locke, Robert Capron, Mark Deklin, Trevor St. John, Anton Zetterholm, Jaime Ray Newman και άλλοι.

    Στα μέρη μας θα κυκλοφορήσει 19 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer.

    Αν μη τι άλλο έχει κάποιες σκηνές που κόβουν την ανάσα, αν και δεν φαίνεται κάτι πρωτοποριακό από πλευράς animation.

    19 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε και μεις αν ο συγγραφέας Edgar Rice Burroughs θα μπορούσε να ήταν περήφανος...


    Kostas Tsokos.




    Tarzan trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tarzan trailer: Ο νέος animated Tarzan της Constantin films Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top