F Ο Christoph Waltz είναι ο κακός στη νέα μεταφορά του Tarzan - FilmBoy Ο Christoph Waltz είναι ο κακός στη νέα μεταφορά του Tarzan - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Christoph Waltz είναι ο κακός στη νέα μεταφορά του Tarzan


    Η αλήθεια είναι πως αδυνατείς να σκεφτείς μια πραγματικά αξιόλογη μεταφορά του Tarzan, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

    Ο David Yates, σκηνοθέτης των τελευταίων Harry Potter (από το Τάγμα του Φοίνικα και έπειτα) υπόσχεται πως θα δώσει νέα πνοή στο μύθο ενός εκ των παλιότερων μυθιστορηματικών ηρώων, της λογοτεχνίας και ποπ κουλτούρας.

    Τα νεότερα που μάθαμε σύμφωνα με το Variety, είναι πως ο Christoph Waltz βραβευμένος με Όσκαρ για τα Inglourious Basterds και Django Unchained, συμφώνησε για να ερμηνεύσει τον ρόλο του κακού.

    Λογικά θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα συνδέεται με το στρατιωτικό σώμα με τον ρόλο του Tarzan να έχει αναλάβει ο Alexander Skarsgard του True Blood.

    Η παραγωγή της Warner Bros αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι του 2014 ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Stephen Sommers, σκηνοθέτης των Mummy, Mummy Returns, Van Helsing και G.I.Joe: Rise of Cobra με συνεργάτη τον Stuart Beattie, σκηνοθέτη του Tomorrow, When The War Began, του επερχόμενου I, Frankenstein και σεναριογράφου στα 30 Days of Night και Australia, βασισμένοι και οι δύο στο κλασικό βιβλίο του Edgar Rice Burroughs, "Tarzan of The Apes" (1912).

    Μέχρι τότε θα περιμένουμε την 3D animated motion capture εκδοχή του Γερμανού σκηνοθέτη-παραγωγού Reinhard Klooss, που θα κυκλοφορήσει στα μέρη μας 19 Δεκεμβρίου, με τις φωνές των Kellan Lutz, Spencer Locke, Anton Zetterholm και Jaime Ray Newman.

    Τον Sommers τον φοβάμαι λίγο αλλά ας ελπίζουμε να προκύψει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.


    Kostas Tsokos.
     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Christoph Waltz είναι ο κακός στη νέα μεταφορά του Tarzan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top