F ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ : Η ΣΩΤΗΡΙΑ - TERMINATOR SALVATION - FilmBoy ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ : Η ΣΩΤΗΡΙΑ - TERMINATOR SALVATION - FilmBoy
  • Latest News

    ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ : Η ΣΩΤΗΡΙΑ - TERMINATOR SALVATION


    **********   7/10

    Ο πρώτος μετά-Αρνολντ Εξολοθρευτής και ο 4ος της σειράς (αλλά όχι ο τελευταίος) έκανε πρεμιέρα τη προηγούμενη εβδομάδα στην Αμερική και με 51 εκατομμύρια δολάρια τετραήμερο (προσμετράται και η αργία της Δευτέρας) έφτασε ασθμαίνοντας στη 2η θέση πίσω από το Μουσείο του Ben Stiller.
    Σίγουρα δεν το περίμεναν στη Warner Bros αφού και οι προβλέψεις μιλούσαν για 85.

    Και να’ταν μόνο αυτό...
    Πριν αρκετούς μήνες έκανε την εμφάνιση του στο διαδικτυο το ξέσπασμα του Christian Bale στα γυρίσματα της ταινίας.
    Ένα 5λεπτο βρισίδι προς τον Διευθυντή Φωτογραφίας , ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να μπει στο πλάνο για να φτιάξει κάτι στο φωτισμό! 
    Εκείνη τη στιγμή ο Bale ήταν στη μέση μιας απαιτητικής σκηνής, και όταν εκείνη φυσικά χάλασε, άρχισε να βρίζει χωρίς σταματημο (θα ακούσετε καμιά 80ρια ‘fucking). 
    Το ξέσπασμα ηχογραφήθηκε και αφού διέρρευσε στο internet, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη, χωρίς αυτό να βελτιώνει την εικόνα του. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.   

    Ο Christian Bale πάντως αν και βασικός πρωταγωνιστής κατάφερε πάλι να του κλέψουν τη παράσταση οι συμπρωταγωνιστές του, όπως ο Ledger στο Dark Knight.
    Όπως λέει το Variety, ο Sam Worthington ως cyborg είναι πολύ πιο ανθρώπινος ως χαρακτήρας και αυτό μάλλον είναι μομφή για τις υποκριτικές ικανότητες του Bale
    Παίζει ακόμα η  Helena Bonham Carter η οποία γύρισε τις σκηνές της σε 10 μέρες.

    Σκηνοθετεί ο McG με τους Αγγέλους του Τσάρλι να είναι ότι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ως τώρα, και το σενάριο γράφουν οι υπεύθυνοι για το Terminator 3 αλλά και για το πολύ καλό The Game του 97, John D. Brancato και Michael Ferris.  

    Όπως φαίνεται και από το trailer, η ταινία είναι πιο σκοτεινή από τα 3 προηγούμενα και οι εξολοθρευτές πιο ...μεταλλικοί και ίσως πιο μεγαλόπρεποι, αλλά όπως διάβασα, όχι τόσο τρομακτικοί όσο το μοντέλο Τ-800 με τον Σβατζενεγκερ. 

    Στην Ελλάδα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου (αν και μεταμεσονύχτιες προβολές πήρε το μάτι μου σε πολλές αίθουσες από προχθές κιόλας).

    Update:  Δε ξερω τι εχω παθει αυτο το καλοκαιρι, αλλα και αυτη μου αρεσε αρκετα (μετα το X-Men-Wolverine). 
    Περιττο να πω βεβαια οτι ο πραγματικος πρωταγωνιστης της ταινιας ειναι ο Sam Worthington, οχι μονο γιατι εχει περισσοτερα πλανα και γιατι ολη η ιστορια περιστρεφεται πανω του κι ειναι αυτη που εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον, αλλα και γιατι ειναι ο μονος που ερμηνευει πραγματικα.

    Ο Christian Bale ποτε δε μ'αρεσε και δε θα αλλαξω γνωμη μετα απ'αυτο. Ειδικα μετα απ'αυτο! 
    Τα εφε οσο περναν τα χρονια θα γινονται ολο και πιο εντυπωσιακα, το ξερω, αλλα δε παυουν να με εκπλησουν.
    Τελος, το στορι ειναι αρκετα απλο, κατι που λειτουργει θετικα. Φοβομουν το αντιθετο.


    Δείτε το trailer.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ : Η ΣΩΤΗΡΙΑ - TERMINATOR SALVATION Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top