F The Counselor: Νέο trailer και τρία clips - FilmBoy The Counselor: Νέο trailer και τρία clips - FilmBoy
  • Latest News

    The Counselor: Νέο trailer και τρία clips

    Μετά από το πρώτο μικρό ...πολύ μικρό trailer που είδαμε στα τέλη του Ιούνη, η νέα ταινία του Ridley Scott επανήλθε με τρία κλιπάκια και ένα νέο μεγάλο trailer.

    Σε σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ, Cormac McCarthy (No Country For Old Men, The Road, Αll The Pretty Horses), ο οποίος έγραψε μια ολοκαίνουρια ιστορία για χάρη της ταινίας, το The Counselor εκτυλίσσεται στο σκοτεινό υπόκοσμο του νότου με πρωταγωνιστή έναν δικηγόρο (Michael Fassbender) που αποφασίζει να πλουτίσει εύκολα μπλέκοντας τον εαυτό του στο εμπόριο ναρκωτικών.

    Για να το καταφέρει αυτό, θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή με τον Reiner (Javier Bardem) μέσω του κακοποιού-διαμεσολαβητή Westray (Brad Pitt) και οι τρεις τους θα κάνουν μια συμφωνία πώλησης κοκαϊνης αξίας $20 εκατομμυρίων.

    Τη συνέχεια τη φαντάζεστε καθώς όποιος μπλέκει σε αυτό τον κόσμο δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή, με αρκετό πιστολίδι και κυνηγητό να ακολουθεί.

    Πέρα από το γεγονός πως διαθέτει εξαιρετικό καστ (Fassbender, Pitt, Bardem αλλά και Penelope Cruz, Cameron Diaz) το trailer θα σας ψήσει καθώς είναι βουτηγμένο σε έναν κουλ, ερωτικό και συνάμα darky άερα, με μια δόση βίας και καταδιώξεων.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 25 Οκτωβρίου και ευελπιστούμε στον Ridley Scott του American Gangster με την ατμόσφαιρα-φωτογραφία του Hannibal (και μια εμφανή επιρροή από το No Country For Old Men) και όχι σε Body of Lies και Prometheus.


    Kostas Tsokos.




    The Counselor trailer #2 από FilmBoy-gr

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Counselor: Νέο trailer και τρία clips Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top