F Lionsgate και Summit σκέφτονται το sequel του Now You See Me - FilmBoy Lionsgate και Summit σκέφτονται το sequel του Now You See Me - FilmBoy
  • Latest News

    Lionsgate και Summit σκέφτονται το sequel του Now You See Me


    Ανάμεσα σε διάφορα μεγαλεπήβολα και θορυβώδη blockbuster, αρκετά εκ των οποίων δεν τα πήγαν και τόσο καλά στα ταμεία και με τα περισσότερα να είναι sequel ή reboot σε μυθολογίες που έχουμε ήδη ξαναδεί...το Now You See Me έκανε την έκπληξη.

    Ίσως και να ήταν η τελευταία ταινία που θα περίμενες να κάνει εμπορική επιτυχία χωρίς να είναι βασισμένη σε προϋπάρχον franchise (ακόμα και το Pacific Rim δεν τα πήγε τόσο καλά στην Αμερική) αλλά με $115,6 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και άλλα $119,3 εκατομμύρια παγκοσμίως, από ένα μπάτζετ $75 εκατομμυρίων, το Ocean's 11: The Ταχυδακτυλουργοί Edition δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

    Μάλιστα ένα από τα ελαττώματα της ταινίας ήταν πως στο φινάλε της, άφηνε άλυτα αρκετά από τα στοιχεία της πλοκής φωνάζοντας εξαρχής για sequel.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, αυτό επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο της Lionsgate, Jon Feltheimer ο οποίος σκέφτεται ήδη την πιθανότητα ενός sequel με σκοπό να έχει ξεκινήσει την παραγωγή του, αρχές του 2014.

    Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για το αν θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία ο εφετζής Louis Leterrier, ούτε αν το πρωταγωνιστικό καστ είχε υπογράψει συμβόλαιο για πολλές ταινίες.

    Φαντάζομαι όμως πως τώρα θα το ξανασκεφτούν και θα σας έχουμε ενήμερους για τυχόν νεότερα.


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Lionsgate και Summit σκέφτονται το sequel του Now You See Me Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top