F Ο James Gray ασχολείται με την κινέζικη μαφία για λογαριασμό της Warner - FilmBoy Ο James Gray ασχολείται με την κινέζικη μαφία για λογαριασμό της Warner - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Gray ασχολείται με την κινέζικη μαφία για λογαριασμό της Warner

     
    Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον σκηνοθέτη των crime dramas, Μικρή Οδησσός, The Yards και We Own The Night αλλά και του ρομαντικού Two Lovers, με κοινό στοιχείο όλων (εκτός της Μικρής Οδησσού) πως πρωταγωνιστούσε ο Joaquin Phoenix.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Gray ετοιμάζει αυτή τη φορά άλλο ένα σύγχρονο δράμα αναλόγου ύφους για λογαριασμό της Warner.

    Ο τίτλος αυτού White Devil και θα είναι τοποθετημένο στον πραγματικό κόσμο της κινέζικης μαφίας που βρίσκεται στην Βοστόνη, με πρωταγωνιστή ένα λευκό αγόρι που υιοθετείται από μια οικογένεια του κόσμου εκείνου.

    Η ταινία στην οποία ο Gray έχει αναλάβει και το σενάριο, θα είναι βασισμένη στην αληθινή υπόθεση του John Willis, κατοίκου του Dorchester της Μασαχουσέτης γνωστού και ως White Devil John, o οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες του οργανωμένου εγκλήματος της περιοχής και μάλιστα συνελήφθη νωρίτερα μέσα στη χρονιά για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

    Να προσθέσουμε πως μέχρι να δούμε το White Devil (που μοιάζει να βαδίζει στα χνάρια του The Town), ο Gray έχει ήδη έτοιμο το The Immigrant με Joaquin Phoenix, Jeremy Renner και Marion Cotillard ενώ στα σκαριά βρίσκονται ακόμη το The Lost City of Z για την Paramount, περιπέτεια εκτυλισσόμενη στον Αμαζόνιο και το action-thriller The Gray Man για λογαριασμό των Fox και New Regency.

    Να μαντέψουμε από τώρα, πως έχει κλείσει ρόλους ο Joaquin Phoenix;
     
    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Gray ασχολείται με την κινέζικη μαφία για λογαριασμό της Warner Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top