F Pawn Shop Chronicles trailer: Χάος, βία, χαβαλές με τον Paul Walker‏ - FilmBoy Pawn Shop Chronicles trailer: Χάος, βία, χαβαλές με τον Paul Walker‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Pawn Shop Chronicles trailer: Χάος, βία, χαβαλές με τον Paul Walker‏


    Παράξενη περίπτωση o Wayne Kramer.

    Μιλάμε για ένα σκηνοθέτη που δεν αποτελεί και το πρώτο όνομα αλλά σε κάθε του ταινία θα πετύχεις μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς.

    Μετά από το κουλ...The Cooler, το αγωνιώδες και σπιντάτο Running Scared και το ακόμα πιο σοβαρό Crossing Over, επιστρέφει με την πιο ντελιριακή και χαβαλεδιάρικη ταινία του.
      
    Η υπόθεση, αφορά σε μια καταδίωξη που ανακατεύει τοξικομανείς, σκίνχεντς, πιστολέρο-μαφιόζους και απλά...'καμμένους' τύπους όπως τον σωσία του Elvis και όλα αυτά εξαιτίας μιας...χαμένης βέρας γάμου.

    Το Pawn Shop Chronicles (πιο κουλό τίτλο δεν μπορούσαν να βρουν) φαίνεται να συνδυάζει τον κουλ, χαλαρό αέρα του The Cooler (το οποίο είχε χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ρόλου στον Alec Baldwin) και φυσικά έχει πολύ δράση, Ταραντική βία και χαβαλέ.

    Πρωταγωνιστεί ξανά (όπως και στο Running Scared) ο Paul Walker των Fast Five, Fast Six, δίπλα του ο αγνώριστος Elvis/Brendan Fraser (Furry Vengeance, Extraordinary Measures), αλλά και οι Norman Reedus (The Walking Dead), Elijah Wood (Maniac), Vincent D'Onofrio (Kill The Irishman), Thomas Jane (The Punisher: Dirty Laundry), Matt Dillon (Takers), Rachelle Lefevre (Casino Jack), Lukas Haas (Red Riding Hood), Chi McBride (The Family Tree), DJ Qualls (Amigo) και πολλοί ακόμα.

    Αρκετός Ταραντίνο, με τζούρες Guy Ritchie και Pineapple Express και προσωπικά ...με έψησε καθώς φαίνεται αρκετά τρελό.

    Η κυκλοφορία αναμένεται 12 Ιουλίου σε περιορισμένο κύκλωμα διανομής από τις Mimran Schur Pictures, Upload Films και την Anchor Bay.


    Kostas Tsokos.



    Pawn Shop Chronicles trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pawn Shop Chronicles trailer: Χάος, βία, χαβαλές με τον Paul Walker‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top