F 50 ΧΡΟΝΙΑ BOND - ΜΕΡΟΣ 13ο: The Future Mr. Bond ...The Future - FilmBoy 50 ΧΡΟΝΙΑ BOND - ΜΕΡΟΣ 13ο: The Future Mr. Bond ...The Future - FilmBoy
  • Latest News

    50 ΧΡΟΝΙΑ BOND - ΜΕΡΟΣ 13ο: The Future Mr. Bond ...The Future


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Και επειδή το χόμπι του είναι η...νεκρανάσταση, εννοείται πως η σειρά θα συνεχιστεί, με τον Daniel Craig να έχει βάλει την υπογραφή του για άλλες δύο ταινίες, πριν καν κυκλοφορήσει το Skyfall.

    Ο John Logan που πέρασε από ένα φρεσκαρισματάκι το τελευταίο, θα συνεχίσει για τις επόμενες αλλά ο Sam Mendes ενώ είχε δηλώσει πως θα επέστρεφε κατά 75%, τελικά δεν θα συνεχίσει.

    Ο λόγος πως θα είναι αρκετά βαρυφορτωμένος με τις θεατρικές μεταφορές των "Charlie and the Chocolate Factory" και "King Lear", με τον ίδιο να προσθέτει πως ήταν τιμή του που αποτέλεσε μέρος του franchise και πως θα ήθελε να επιστρέψει κάποια άλλη στιγμή...




    Οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, πρόσθεσαν μάλιστα πως τον ήθελαν πάρα πολύ αφού ήταν υπεύθυνος για την πιο επιτυχημένη ταινία της σειράς αλλά σέβονται την απόφαση του, επιμένοντας πως ο σκηνοθέτης θέλουν να επιστρέψει και αφού δεν θα συμβεί στην επόμενη ταινία, τότε θα γίνει στην μεθεπόμενη, κάτι που είναι επιθυμία και του ίδιου του Sam Mendes.

    Μέχρι να ανακοινωθεί σκηνοθέτης, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως δεν θα πρόκειται για διλογία όπως τα Casino Royale-Quantum of Solace και ούτε θα γυριστούν back-to-back όπως αρχικά ακουγόταν, κάτι που το διέψευσε ο ίδιος ο Daniel Craig, ενώ σε μια είδηση της τελευταίας στιγμής, οι Bruce Willis και Dwayne Johnson που συμπρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα στο G.I.Joe: Retaliation, εξέφρασαν αμφότεροι την επιθυμία πως θα ήθελαν να ερμηνεύσουν μελλοντικά, κάποιον villain.

    Συγκεκριμένα, ο Willis δήλωσε στην εφημερίδα Daily Express:



    "Πάντα πίστευα πως είναι πιο διασκεδαστικό να ερμηνεύεις ρόλους κακών, κάτι που προσπάθησα μερικές φορές αλλά δεν ήταν όσο διασκεδαστικό περίμενα.

    Σκέφτομαι να παραμείνω σε ρόλους καλών εκτός αν υπάρξει κάποια προσφορά για ρόλο κακού σε ταινία του James Bond.

    Η τελευταία ταινία, στ'αλήθεια ανανέωσε την αγάπη μου για τον 007."

    Ο Dwayne Johnson συνέχισε στο BANG Showbiz:



    "Το Skyfall είναι από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών και το βρήκα εκπληκτικό.

    Λατρεύω τον Daniel Craig και θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω ως κακός σε κάποια ταινία Bond.

    Ο παππούς μου μάλιστα (ο παλαιστής Peter Maivia), υπήρξε κακός στο "You Only Live Twice".

    Ο Bruce Willis...κάτι θα μπορούσε να καταφέρει ως κεντρικός κακός, με τον Dwayne Johnson ως μπράβο του και αρχιπαλίκαρο του...αν και παραείναι μουσκουλάτοι ρόλοι για το προφίλ των νέων Bond ταινιών.

    Με το σενάριο να γράφεται αυτό το διάστημα, αναμένουμε σύντομα την ανακοίνωση του σκηνοθέτη και η κυκλοφορία της ταινίας αναμένεται πλέον για Νοέμβρη του 2015.

    Μια καλή προσωπική προτίμηση, θα ήταν ίσως ο Matthew Vaughn των Layer Cake, X-Men: First Class, Kick-Ass.

    Ειδικά το First Class, ήταν έντονα επηρεασμένο από την 60's Bond περίοδο.


    ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    Στο σημείο αυτό, το mega αφιέρωμα στα 50 Χρόνια James Bond έφτασε στο τέλος του.

    Ελπίζω να το απολαύσατε και να το ευχαριστηθήκατε...όσο κι εγώ!
    Σας αφήνω τώρα...πάω να πιω ένα Martini...και πάντα shaken, not stirred!

    Και ας ελπίζω μετά από 23 ταινίες, να μην την δω πιστολέρο.
    Μεγαλώνοντας πάντως, θα το ενισχύσω το αμαξάκι...μπορεί να χρειαστεί καμιά πτυσσόμενη θέση συνοδηγού για την πεθερά, αν ατυχήσεις.

    Υ.Γ.: Ο 007 όμως, θα σας αποχαιρετήσει με ένα έξυπνα μονταρισμένο βίντεο όπου όλες οι εποχές του Bond ενώνονται και οι διάφορες ενσαρκώσεις του αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ 12ο ΜΕΡΟΣ
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 50 ΧΡΟΝΙΑ BOND - ΜΕΡΟΣ 13ο: The Future Mr. Bond ...The Future Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top