F Οι αδελφοί Coen ξαναγράφουν το σενάριο του Unbroken της Angelina Jolie‏ - FilmBoy Οι αδελφοί Coen ξαναγράφουν το σενάριο του Unbroken της Angelina Jolie‏ - FilmBoy
  • Latest News

    Οι αδελφοί Coen ξαναγράφουν το σενάριο του Unbroken της Angelina Jolie‏


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τον Δεκέμβριο αν θυμάστε, είχαμε αναφερθεί στην δεύτερη σκηνοθετική προσπάθεια της Angelina Jolie, με τίτλο Unbroken.

    Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο "Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption" της Laura Hillenbrand ("Seabiscuit: An American Legend"), που βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες στην λίστα των best sellers.

    Την χρηματοδότηση και παραγωγή, θα αναλάβουν από κοινού οι Universal και Walden Media ενώ τα τελευταία νέα φέρνουν τους αδελφούς Joel και Ethan Coen (A Serious Man, True Grit, Gambit) να αναλαμβάνουν την επανεγγραφή του αρχικού σεναρίου από τους William Nicholson (Elizabeth: The Golden Age, Gladiator, Les Miserables) και Richard LaGravenese (P.S. I Love You, Beautiful Creatures).

    Θυμίζουμε πως η υπόθεση ...



    ...του ακολουθεί την απίστευτη ιστορία ζωής ενός ήρωα πολέμου και Ολυμπιακών Αγώνων.

    Ο Louis Zamperini, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μετά από σχεδόν θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα, επιβίωσε σε μια σχεδία για πάνω για 47 μέρες, μαζί με άλλα δύο μέλη του πληρώματος, για να ακολουθήσει η αιχμαλωσία τους σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, του ιαπωνικού Ναυτικού.

    Η αλήθεια είναι πως το σενάριο για το Gambit, ήταν μια μέτρια δουλειά αλλά συνήθως οι Coen δεν μας απογοητεύουν.


    Μέχρι τότε, περιμένουμε από αυτούς το Inside Llewyn Davis που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά, από την CBS Films.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι αδελφοί Coen ξαναγράφουν το σενάριο του Unbroken της Angelina Jolie‏ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top