F Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ιστορίες πολέμου για δεύτερη φορά - FilmBoy Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ιστορίες πολέμου για δεύτερη φορά - FilmBoy
  • Latest News

    Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ιστορίες πολέμου για δεύτερη φορά


    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Η Angelina Jolie έχει δηλώσει πως θα αποσυρθεί σιγά σιγά από την ηθοποιία για να αφοσιωθεί μόνο στα παιδιά της, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε, έστω και από άλλο πόστο.

    Οι Universal Pictures και Walden Media ανακοίνωσαν πως η ηθοποιός θα αναλάβει σκηνοθετικά καθήκοντα και θα μεταφέρει για λογαριασμό τους το best seller βιβλίο των New York Times, με τίτλο “Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption”.

    Το βραβευμένο βιβλίο γράφτηκε από τη συγγραφέα Laura Hillenbrand (“Seabiscuit: An American Legend”), πρωτοεκδόθηκε το 2010 από την Random House και για 14 από τις 108 συνεχόμενες εβδομάδες που βρισκόταν στην τοπ λίστα, είχε αγγίξει την θέση νο1.

    Η υπόθεση του ακολουθεί την απίστευτη ιστορία ζωής ...



    ...του ήρωα πολέμου και Ολυμπιακών Αγώνων Louis Zamperini, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου επιβίωσε μαζί με άλλα δύο μέλη του πληρώματος πάνω σε μια σχεδία για 47 μέρες, μετά από σχεδόν θανατηφόρο αεροπορικό δυστύχημα, για να ακολουθήσει η αιχμαλωσία τους σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου του ιαπωνικού Ναυτικού.

    Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που η Angelina Jolie θα βρεθεί πίσω από την κάμερα μετά το In the Land of Blood and Honey του 2011, αλλά αυτή τη φορά θα είναι η πρώτη της για λογαριασμό μεγάλου στούντιο.

    Σύμφωνα με την ίδια:


    "Έχω διαβάσει το λαμπρό βιβλίο της Laura Hillenbrand και με συγκίνησε τόσο πολύ η ηρωική ιστορία του Louie Zamperini, που κυνήγησα άμεσα την ευκαιρία για να το μεταφέρω.

    Ο Louie είναι ένας αληθινός ήρωας και ένας άνθρωπος με τεράστια θέληση, πίστη και κουράγιο και θεωρώ βαθειά μου τιμή που θα έχω την ευκαιρία να πω την εμπνευσμένη ιστορία του."

    Την σεναριακή προσαρμογή ανέλαβε ο δοκιμασμένος William Nicholson (Elizabeth: The Golden Age, Gladiator, Les Miserables) και αναμένουμε το πως θα μεταφέρει η Jolie αυτή τη θαρραλέα ιστορία.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Angelina Jolie σκηνοθετεί ιστορίες πολέμου για δεύτερη φορά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top