F Ο Clark Gregg θα σκηνοθετήσει μικρές στάρλετ στο Trust Me - FilmBoy Ο Clark Gregg θα σκηνοθετήσει μικρές στάρλετ στο Trust Me - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Clark Gregg θα σκηνοθετήσει μικρές στάρλετ στο Trust Me

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τον Clark Gregg θα τον γνωρίζετε καλά πλέον.

    Ο συμπαθής χαρακτήρας του Agent Coulson, με την ήρεμη και ελαφρώς χιουμοριστική παρουσία του, έδινε πάντα μια μικρή ευχάριστη νότα στο franchise των Εκδικητών και ειδικότερα στους Avengers, που είχε λίγο μεγαλύτερη συμμετοχή.

    Απ'ότι φαίνεται, ο Αμερικανός ηθοποιός από την Βοστόνη της Μασαχουσέτης, έχει και άλλες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

    Στα επόμενα σχέδια του θα είναι το σενάριο και η σκηνοθεσία του "Trust Me", σε παραγωγή των Unified Pictures, Savage Bunny (της Mary Vernieu και του ίδιου του Clark Gregg) και Bron Studios ενώ ο Sam Rockwell θα αναλάβει executive producer.

    Η ταινία λέγεται πως θα είναι ...



    ...μια μαύρη κωμωδία σχετικά με τον ανέντιμο κόσμο τον παιδιών-αστεριών της σοουμπίζ και την εμμονή με την δημοσιότητα του καλλιτεχνικού στερεώματος.

    Η ιστορία θα αφορά έναν αποτυχημένο ατζέντη νεαρών ηθοποιών και την προσπάθεια να αναδείξει μια 13χρονη.

    Στην προσπάθεια του να κλείσει συμφωνίες, θα έρθει αντιμέτωπος με τον μέθυσο πατέρα της, με ανταγωνιστικές σταρλετίτσες και μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση πως η νεαρή επίδοξη σταρ δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται.

    Την νεαρή θα υποδυθεί η ανερχόμενη Saxon Sharbino (I Spit On Your Grave) ενώ τους υπόλοιπους ρόλους θα πλαισιώσουν η Amanda Peet (Please Give, Syriana), Paul Sparks (Edge of Darkness, Rachel Getting Married), Allison Janney (A Thousand Words, The Help), William H. Macy (The Lincoln Lawyer, Fargo), Molly Shannon (Casa de mi Padre) και Sam Rockwell (Cowboys & Aliens, Moon).

    Αξίζει να τονίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gregg θα δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία, καθώς το 2008 είχε προηγηθεί το Choke με τους Sam Rockwell, Angelica Huston, βασισμένο σε βιβλίο του Chuck Palahniuk (Fight Club).

    Η κύρια φωτογραφία έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και αρκετές μέρες και αναμένουμε ανακοίνωση για επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Το θέμα της πάντως είναι επίκαιρο και εντός πραγματικότητας, με την ολοένα και αυξανόμενη τάση να πλασάρουν παιδάκια με την νοοτροπία φτασμένου ποπ σταρ, από όλο και μικρότερη ηλικία.

    Σε λίγο τι θα βλέπουμε;
    Την Jr Lady...Γκαγκά, να βγαίνει με φορέματα από μπριζόλες, στα 10 της;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Clark Gregg θα σκηνοθετήσει μικρές στάρλετ στο Trust Me Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top