F Horror review: V/H/S, Exit Humanity, 247°F, Excision - FilmBoy Horror review: V/H/S, Exit Humanity, 247°F, Excision - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: V/H/S, Exit Humanity, 247°F, Excision

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε βδομάδα να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    V/H/S review

    Η πρώτη ταινία που φέραμε στις αίθουσες είναι μια found footage ανθολογία τρόμου με vintage αναφορές (βλ. VHS), πράγμα που σημαίνει δυο πράγματα.

    Πρώτον, ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ως προς το είδος αυτό – καμία άλλη ελληνική εταιρεία δεν τόλμησε να φέρει ποτέ στις αίθουσες μια indie found footage ταινία τρόμου (ακόμα και τα χιτ [REC] τα απέφυγαν).

    Δεύτερον, το found footage έχει αντιπάθειες ακόμα και μεταξύ των horror fans.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    247°F review

    Δεν ξέρω για σας, αλλά η δική μου υπομονή αρχίζει να εξαντλείται απέναντι στα κλειστοφοβικά θρίλερ τύπου Buried, Frozen και Bait 3D.

    Πραγματικά, είμαι περίεργος να δω που αλλού θα σκεφτούν να κλείσουν τους δύσμοιρους ήρωες τους, οι δαιμόνιες πένες των σεναριογράφων και κυρίως πότε θα αρχίσουν να ξεμένουν από ιδέες, ώστε να μπει οριστικά μια ταφόπλακα σ’ αυτή τη νέα μόδα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.





    Exit Humanity review

    Αν και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η σημερινή εποχή δεν έχει καμία σχέση με τη δεκαετία του '90 όσον αφορά το ‘τρώω-ανθρώπινη-σάρκα’ σινεμά, η επιτυχία μερικών σύγχρονων zombie films κατά την τελευταία δεκαετία – όπως το remake Dawn of the Dead, το 28 Days Later και το comic-based και τηλεοπτικό φαινόμενο The Walking Dead – διασφάλισε ότι η αγορά θα συνεχίσει να κατακλύζεται από low budget ταινίες με ζόμπι και μετα-Αποκαλυπτικά τοπία, για πολλά χρόνια ακόμα.

    Και, φυσικά, θα υπάρξουν αρκετές κακές ταινίες για κάθε μία περιστασιακά καλή που θα εμφανίζεται.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Excision review

    Στο φετινό φεστιβάλ του Sundance το buzz ήταν τεράστιο, οι πρώτες αντιδράσεις του σοκαρισμένου κοινού ακραίες, και η αμηχανία των διανομέων μπροστά σ’ αυτό το περίεργο δημιούργημα, κάτι παραπάνω από έκδηλη…

    Νομίζω ότι το cult status του Excision ήταν απλά θέμα χρόνου!

    Σκοτεινό, καυστικό, ισοπεδωτικό…

    Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Richard Bates Jr, ενός απροσδόκητα τολμηρού και ταλαντούχου σκηνοθέτη, που ήρθε για να ταράξει τα σχετικά ήρεμα κινηματογραφικά ύδατα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: V/H/S, Exit Humanity, 247°F, Excision Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top