F Μόνο Χίλες Λέξεις - A Thousand Words - FilmBoy Μόνο Χίλες Λέξεις - A Thousand Words - FilmBoy
  • Latest News

    Μόνο Χίλες Λέξεις - A Thousand Words

    Ανεξάρτητα από το ποιον εμπιστεύεστε στην απόφασή σας να δείτε μια κινηματογραφική ταινία (είτε τα ratings του Imdb – μακριά από μας, είτε το FilmBoy είτε οτιδήποτε άλλο), δε μπορεί παρά να συμφωνήσετε στο ότι μια ταινία που έχει καταφέρει να έχει κακές και τις 52 δημοσιευμένες κριτικές της (0% στο RottenTomatoes!), έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι μια κακή ταινία.

    Όχι μόνο αυτό, αλλά ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε και μερικούς πρώην μεγάλους comedy kings και να δώσουμε χώρο στην εκτίμηση μας σε νέους.

    Όταν όλα αυτά αφορούν τον αγαπημένο κατά τα άλλα, πρώην σούπερ σταρ Eddie Murphy, το παράδειγμα επιβεβαιώνει την παραπάνω υπόθεση.

    Από το χοντροκομμένο Norbit στο μετριότατο Meet Dave, και από το αδιάφορο Imagine That στο …χιλιοθαμμένο A Thousand Words, ο άνθρωπος που κάποτε κυριαρχούσε στο παγκόσμιο funny-meter, φαίνεται να κατακλύζεται από τη μια άθλια ιδέα στην άλλη.

    Ακόμα χειρότερα, στη νέα κωμωδία του (πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Brian Robbins, όπως και στα Meet Dave και Norbit) φαίνεται να καίει ακόμα και το μεγαλύτερο προσόν του, το στόμα-κινητήρα του...




    Στο A Thousand Words, ο Eddie Murphy (Tower Heist) είναι ο λογοτεχνικός ατζέντης Jack McCall.

    Μαλαγάνας και εργασιομανής, είναι ο τύπος που μπορεί να πείσει τον οποιοδήποτε για οτιδήποτε.

    Είναι απότομος στον αποκαμωμένο βοηθό του Aaron (Clark Duke, Hot Tub Time Machine), δεν έχει χρόνο για τη γυναίκα του (Kerry Washington, Mother and Child) και το παιδί του, και αγνοεί τις ανάγκες της πάσχουσας από Alzheimer μητέρας του (Ruby Dee).

    Όταν θα πει ψέμματα στον γκουρού αυτοβοήθειας Dr. Sinja (Cliff Curtis, Colombiana) κατά τη διάρκεια μιας επιχειρηματική συμφωνίας, ένα μυστηριώδες δέντρο εμφανίζεται στην αυλή του Jack. 


    Γρήγορα θα μάθει ότι, για κάθε λέξη που λέει, το φυτό χάνει ένα φύλλο.
    Όταν πέσουν όλα τα φύλλα, το δέντρο θα πεθάνει – το ίδιο και ο ήρωας μας.

    Αυτό σημαίνει ότι ο Jack θα πρέπει τώρα να μάθει να λειτουργεί με όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια γίνεται.

    Ακόμα χειρότερα, οτιδήποτε συμβαίνει στο δέντρο, συμβαίνει και σ 'αυτόν.

    Φυσικά, θα πάρει το μάθημα του από τα διδάγματα της ζωής και μια αναδρομή στο παρελθόν του, για να συνειδητοποιήσει το λάθος της ανειλικρίνειας του.
    Classic family Hollywood.

    Το A Thousand Words έχει κάκιστες κριτικές (χειρότερες από 0% δεν γίνεται), αλλά προβλήθηκε στην Αμερική στις 9 Μαρτίου κάνοντας άνοιγμα $6 εκατομύρια.

    Ωστόσο, η ελληνική UIP φέρθηκε έξυπνα και το έβγαλε κατευθείαν σε DVD στην Ελλάδα, με τίτλο ‘Μόνο Χίλιες Λέξεις’.





    A Thousand Words trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μόνο Χίλες Λέξεις - A Thousand Words Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top