F Ξανά σε sci-fi μονοπάτια ο Tom Cruise με το Our Name is Adam - FilmBoy Ξανά σε sci-fi μονοπάτια ο Tom Cruise με το Our Name is Adam - FilmBoy
  • Latest News

    Ξανά σε sci-fi μονοπάτια ο Tom Cruise με το Our Name is Adam

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

    Ο Tom Cruise, μετά τα War of the Worlds, Minority Report και το επερχόμενο Oblivion το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει του χρόνου, ρίχνει ακόμα μία φορά δίχτυα στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας με το Our Name is Adam.

    Πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουμε ακόμα, καθώς βρισκόμαστε στα πρώιμα στάδια της παραγωγής, αλλά το γεγονός πως σεναριογράφος είναι ο T.S. Nowlin, γνωστός για το σενάριο του Agent 13, μόνο ενθαρρυντικό είναι.

    Η Universal Pictures έχει αναλάβει το project, ο Rupert Wyatt τη σκηνοθεσία, ενώ κρούσεις έχουν γίνει στη Charlize Theron  αναφορικά με το πρωταγωνιστικό ρόλο, προφανώς δίπλα στον Tom Cruise...




    Η Mary Parent θα βρεθεί στη θέση του παραγωγού, η οποία αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στο Pacific Rim του Guillermo del Toro.

    Με τις κεραίες μας σε επιφυλακή λοιπόν ετοιμαζόμαστε να…ξεψαχνίσουμε οποιαδήποτε πληροφορία, η οποία θα μας επιτρέψει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Our Name is Adam.


    Μη χάνεστε.


     

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξανά σε sci-fi μονοπάτια ο Tom Cruise με το Our Name is Adam Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top