F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 13/9/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 13/9/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 13/9/2012

    Αρκετές αλλά όχι σημαντικές ταινίες αυτή τη βδομάδα στις αίθουσες, σε μια εξ ολοκλήρου κινηματογραφική εποχή για την Αθήνα, αφού όλοι θα μιλάνε για τις Νύχτες Πρεμιέρας.

    Βρείτε μια αίθουσα guys, και μπείτε.
    Με το σινεμά αποφεύγεις τα δελτία ειδήσεων.



    Γείτονες Σε Περιπολία (The Watch) (6/10), του Akiva Schaffer.

    Όταν ένας σεκιουριτάς ενός καταστήματος βρίσκεται σφαγμένος από έναν άγνωστο δράστη, ο  Evan (Ben Stiller) ιδρύει την Ομάδα Περιφρούρησης Γειτονιάς στη κοινότητα του, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του εφετζή φωνακλά Bob (Vince Vaughn), του μοναχικού Franklin (Jonah Hill) και του ξένου Jamarcus (Richard Ayoade).

    Αλλά αντί να τρέχουν πίσω από κάποιον αιμοδιψή δολοφόνο κατά τη διάρκεια των νυχτερινών περιπολιών τους, οι άνδρες αποκαλύπτουν κατά λάθος μια εξωγήινη εισβολή με ορμητήριο στη γειτονιά τους, και έκπληκτοι μαθαίνουν ότι οι εξωγήινοι έφτασαν στη Γη μέσω μιας ύποπτης διάβασης στο υπόγειο του καταστήματος. 



    ParaNorman: Μια Μεταφυσική Ιστορία (ParaNorman) (8/10), του Chris Butler.

    O μικρός Norman είναι ένα εντεκάχρονο αγόρι, με προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι, που κατέχει ένα μοναδικό χάρισμα: Μπορεί να βλέπει και να μιλάει στους νεκρούς.

    Αυτή του η υπερφυσική ικανότητα, τον έχει διαφοροποιήσει από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, οι οποίοι τον έχουν περιθωριοποιήσει καθώς τον θεωρούν φρικιό, με εξαίρεση τον αγαθό Neil, που του προσφέρει απλόχερα την φιλία του.

    Θα κληθεί να σταματήσει την κατάρα μιας κακιάς μάγισσας, που βαραίνει αιώνες τώρα την πόλη του και θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να αποτρέψει την μάγισσα από το να επαναφέρει τους νεκρούς στη ζωή.



    Step Up Revolution 3D (5/10), του Scott Speer.

    Νεαρός που έχει μεγαλώσει στις φτωχογειτονιές του Miami και δουλεύει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά που το πραγματικό του πάθος είναι ο χορός, ιδρύει την δική του χορευτική ομάδα με την οποία οργανώνει τα mob του.

    Η ομάδα του εμφανίζεται σε πολυσύχναστα μέρη και ενώ κανείς δεν το περιμένει, εκείνοι αρχίζουν να χορεύουν προκαλώντας έτσι τον εντυπωσιασμό αλλά και την σύγχυση των παρευρισκόμενων.

    Όλα όμως αλλάζουν όταν συναντάει την κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο δουλεύει.



    Οι Εργένισσες (Bachelorette), της Leslye Headland.

    Όταν η Becky (Rebel Wilson) ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί τον όμορφο Dale (Hayes MacArthur), οι συμμαθήτριές της στο γυμνάσιο – η ακριβή γκόμενα Regan (Kirsten Dunst), η επιπόλαια ψηλομύτα Gena (Lizzy Caplan) και η ελαφρόμυαλη Katie (Isla Fisher) – βρίσκονται σε σοκ...

    Στα πλαίσια του σχεδιασμού του γάμου, η Regan επιμελείται μια νύχτα με ένα old-fashioned party, αλλά βγαίνει έξω από την ‘ομάδα’ όταν η καταστροφική συμπεριφορά της χαλάει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Gena και η Katie σαχλαμαρίζουν και σκίζουν το νυφικό,  στέλνοντας το τρίο μέσα στη νύχτα για να βρουν να το επιδιορθώσουν.

    Παίζονται ακόμη:

    Σμύρνη. Η Καταστροφή μιας Κοσμοπολίτικης Πόλης 1900-1922, της Μαρίας Ηλιού.

    Ελληνικό ντοκιμαντέρ για την άνοδο και τη πτώση της κραταιάς, πολυεθνικής Σμύρνης από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή.

    Poliss, του Μαιουέν.

    Γαλλική δραματική για τη καθημερινότητα των μελών μιας ειδικής αστυνομικής μονάδας προστασίας ανηλίκων.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 13/9/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top