F Το Monsters, Inc. της Pixar επιστρέφει σε 3D και με καινούργιο trailer - FilmBoy Το Monsters, Inc. της Pixar επιστρέφει σε 3D και με καινούργιο trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το Monsters, Inc. της Pixar επιστρέφει σε 3D και με καινούργιο trailer

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Μετά την επανακυκλοφορία του Finding Nemo σε 3D, άλλο ένα αγαπημένο animation ξαναέρχεται στην μεγάλη οθόνη. 

    Το Monsters, Inc πρωτοκυκλοφόρησε το 2001, προτάθηκε για τέσσερα Oscar, εκ των οποίων τελικά κέρδισε αυτό για το καλύτερο τραγούδι. 

    Με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα $526 εκατομμύρια, είναι περίεργο που στα χρόνια που μεσολάβησαν, δεν ακολούθησε κάποιο sequel. 

    Επίσης, την πολύ μεγάλη επιτυχία της ταινίας, αποδεικνύει και το γεγονός ότι πουλήθηκαν 11 εκατομμύρια αντίτυπα DVD/VHS, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. 
    Σίγουρα εντυπωσιακός αριθμός. 

    Υπενθυμίζω την ιστορία για αυτούς που την έχουν ξεχάσει λίγο.


    Το γιγάντιο και άκακο τέρας,  Sulley (με τη φωνή του John Goodman) και ο εξυπνάκιας κολλητός του Mike Wazowski (Billy Crystal) αποτελούν την καλύτερη ομάδα τρόμου που έχει να επιδείξει η εταιρεία Monsters, Inc.

    Οι δυο τους εργάζονται στο εργοστάσιο συλλογής ουρλιαχτών του Monstropolis, χάρη στο οποίο υπάρχει ρεύμα σε όλη την πόλη. 

    Όταν όμως ένα μικρό κοριτσάκι που ονομάζεται Boo, θα εισέλθει κατά λάθος στον κόσμο τους, τότε ο Sulley και ο Mike πρέπει να την γυρίσουν πίσω στο σπίτι της, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. 

    Η ταινία είναι αποδεδειγμένα μία από τις καλύτερες animation επιλογές και η αξιαγάπητη μικρή Boo κλέβει την παράσταση. 

    Δείτε παρακάτω το καινούργιο trailer της ταινίας του 2001, που αυτή τη φορά θα παρακολουθήσουμε σε τρισδιάστατη έκδοση στις 19 Δεκεμβρίου 2012. 


    Monsters, Inc. 3D trailer από FilmBoy-gr  

    Η ταινία θα αποτελέσει την τέλεια αφορμή για να θυμηθούμε την τερατοπαρέα και θα μας βοηθήσει να ενταχθούμε στο κλίμα για το prequel που πρόκειται να προβληθεί λίγους μήνες μετά. 

    Η Disney Pixar μεθοδικά επέλεξε να επαναπροβάλει την πρώτη ταινία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το απαιτούμενο feeling που θα οδηγήσει στο Monsters University

    Σε αυτή την ιστορία πρόκειται να παρακολουθήσουμε τους ήρωες, όταν ακόμα, φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο του Φόβου. 
    Θα τους δούμε λοιπόν, την περίοδο που πρωτογνωρίστηκαν και που τότε δεν άντεχε ο ένας τον άλλο. 

    Μπορεί να δείχνουν σαν ένα αχώριστο δίδυμο, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.
    Χρειάστηκε να υπερβούν τις διαφορές τους, πριν καταλήξουν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. 

    Στους ρόλους θα επανέλθουν οι Goodman και Crystal, καθώς και το υπόλοιπο cast. 
    Η σκηνοθεσία αυτή τη φορά θα είναι του μέχρι τώρα άγνωστου Dan Scanlon

    Το Monsters University είναι σε διαδικασία εξέλιξης και η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο teaser trailer, το οποίο είναι έχει πολύ πλάκα. 

    Στις αίθουσες της Αμερικής θα ξεκινήσει την προβολή του στις 21 Ιουνίου 2013 και μάλλον πρόκειται να είναι το καλύτερο animation του καλοκαιριού.

    Are you ready to be scared in 3D?
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Monsters, Inc. της Pixar επιστρέφει σε 3D και με καινούργιο trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top