F Dirty Girl - FilmBoy Dirty Girl - FilmBoy
  • Latest News

    Dirty Girl

    Μια γλυκιά και αυθάδης κωμωδία εποχής 80’s με την ευαισθησία του Juno και την ψυχή ενός Little Miss Sunshine;

    Ή μήπως μια candy συλλογή από 80’s χτενίσματα, ποπ μελωδίες και άλλα φανταχτερά λαμπυρίσματα;

    Σκηνοθετημένο και γραμμένο από τον πρωτάρη Abe Syliva, του οποίου το υπόβαθρο στο μουσικό θέατρο είναι δεδομένο (και φαίνεται, με τις άφθονες σκηνές χορού και τραγουδιών), το Dirty Girl εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του Toronto ευχαριστώντας το κοινό, κάτι που έκανε τον Harvey Weinstein να δώσει $3 εκατομμύρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα στην Αμερική και εκτός αυτής.

    Η Danielle (Juno Temple, The Three Musketeers) είναι μια καυτή μαθήτρια σε ένα  γυμνάσιο της Οκλαχόμα το 1987.


    Διστακτικά, γίνεται φίλη με έναν συμμαθητή της, τον Clark (Jeremy Dozier) ο οποίος έχει τα δικά του προβλήματα με τη σεξουαλικότητα του (μάλλον την έλλειψη αυτής) και γρήγορα γίνονται οι απόβλητοι του σχολείου...


    Όταν τα πράγματα στο σπίτι αρχίσουν να γίνονται άσχημα – εκείνη δεν αντέχει την αναποφάσιστη μητέρα της (Milla Jovovich, Faces in the Crowd) και τον Μορμόνο φίλο της (William H.Macy, The Lincoln Lawyer), εκείνος δεν αντέχει τον μισητό παππού του (Dwight Yoakum) και την άβουλη μητέρα του (Mary Steenburgen, The Help) – αποφασίζουν να φύγουν για τη Καλιφόρνια για να βρουν τον άνθρωπο (Tim McGraw, Country Strong) που μπορεί (ή όχι) να είναι ο αληθινός πατέρας της Danielle.


    Η 22χρονη Juno Temple, κόρη του Βρετανού κινηματογραφιστή Julien Temple, είναι το eye-candy που έλεγα στην αρχή, γυρίζοντας στη ταινία με breath-taking σορτσάκια και παίζοντας την εξώλης και προώλης μαθήτρια και είναι η πρώτη φορά που, αν θυμάστε τη ταινία, θα θυμηθείτε σίγουρα και την ίδια.

    Στο Atonement ήταν πολύ μικρή, στο Greenberg ούτε που τη πρόσεξα, στο St. Trinians …ποια να πρωτοπροσέξεις και στο Kaboom ήταν όλα πολύ psychedelic για να θυμάσαι πρόσωπα.

    Μόνο στο Year One τη θυμάμαι και, ομολογώ μου έκανε καλή εντύπωση.

    Το Dirty Girl βγήκε σε λίγες αμερικάνικες αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου 2011 αλλά είχε κακές κριτικές γενικά, και σταμάτησε γρήγορα.


    Dirty Girl trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dirty Girl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top