F Αφεντικά για Σκότωμα - Horrible Bosses - FilmBoy Αφεντικά για Σκότωμα - Horrible Bosses - FilmBoy
  • Latest News

    Αφεντικά για Σκότωμα - Horrible Bosses

    Πόσα κινηματογραφικά καλοκαίρια θυμάστε που να είδατε τουλάχιστον δύο καλές κωμωδίες;

    Σε μια σεζόν πλημμυρισμένη με γιγαντιαίων οικονομικών δεδομένων sequels και αμφιλεγόμενα super heroes φιλμ, είναι δροσιστικό το ότι υπάρχουν κωμωδίες που – αν και έχουν το Horrible στο τίτλο τους, κάθε άλλο παρά horrible είναι.

    Το Horrible Bosses είναι η κλασική καλοκαιρινή κωμωδία όπου απολαμβάνεις το γελοίο του σεναρίου – όλη η ταινία είναι ένα big joke – κυρίως λόγω της χημείας του cast και σίγουρα είναι μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα στον αναίτιο βομβαρδισμό action και 3D ολογράμματων.

    Το ρίσκο του μεγάλου cast βέβαια έχει οδηγήσει κατά καιρούς τα studio και σε γλυκανάλατες 'πατατούλες' όπως το Couples Retreat, άλλα όταν υπάρχει η χημεία τότε το σενάριο μπορεί να είναι δευτερεύουσα υπόθεση.

    Ο σκηνοθέτης Seth Gordon φαίνεται να ...




    ...το γνωρίζει αυτό και πολύ σοφά άφησε τους πρωταγωνιστές του να αυτοσχεδιάζουν, με αποτέλεσμα το Horrible Bosses να έχει πολύ καλές κριτικές στο σύνολο του και να θεωρείτε το next best thing του καλοκαιριού μετά το Hangover 2.

    Ο Nick (Jason Bateman, Paul) εργάζεται κάτω από έναν άθλιο διευθυντή (Kevin Spacey, Casino Jack) που χειραγωγεί τους υφισταμένους του και ειδικά τον Nick.

    Ο Dale (Charlie Day, Going the Distance) εργάζεται για μια οδοντίατρο (Jennifer Aniston, Just Go With It) με κακή φήμη sex maniac που έχει δώσει άλλη σημασία στη φράση 'σεξουαλική παρενόχληση'.  

    Ο Kurt (Jason Sudeikis, Hall Pass) πενθεί το χαμό του αγαπημένου του εργοδότη, ειδικά τη στιγμή που αναλαμβάνει ένας σιχαμερός τύπος (Colin Farrell, London Boulevard) που θα του κάνει τη ζωή κόλαση. 


    Έτσι, οι τρεις κουφιοκέφαλοι αποφασίζουν να κάνουν τρεις φόνους, υπό τις οδηγίες του παράνομου Motherfucker(...) Jones (Jamie Foxx, Due Date), γεγονός που οδηγεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες, κάποιες από αυτές εμπνευσμένες από τις φάρσες του Blake Edwards στα τέλη του 70 και στις αρχές του 80.

    Παίζουν ακόμα ο Donald Sutherland (The Eagle), ο P.J. Byrne (Dinner for Schmucks), η Lindsay Sloane (The Other Guys) και άλλοι.

    Ενέργεια, χημεία, καλό timing και γενικά η αίσθηση της διασκέδασης στην ατμόσφαιρα, αυτά είναι κάποια από τα πολύ καλά σχόλια των κριτικών για το Horrible Bosses και δεν έχω κανένα λόγο να μην τα πιστέψω.

    Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου (άνοιγμα τριημέρου $28 εκατομμύρια) ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε στις 21 Ιουλίου από τη Village



    Horrible Bosses trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αφεντικά για Σκότωμα - Horrible Bosses Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top