F Εργένηδες για μία Εβδομάδα - Hall Pass - FilmBoy Εργένηδες για μία Εβδομάδα - Hall Pass - FilmBoy
  • Latest News

    Εργένηδες για μία Εβδομάδα - Hall Pass

    Η πιο πρόσφατη εργενιδο-κωμωδία στη μετά Hangover εποχή που διανύουμε είναι το Hall Pass των αδελφών Farrelly.

    Στα 17 χρόνια που μεσολάβησαν από το εντυπωσιακό τους ντεμπούτο με το Dumb and Dumber (που είχε $17 εκατομμύρια budget και τα έκανε $247 στο παγκόσμιο box office), ο Bobby και ο Peter Farrelly είχαν τις καλές (There’s Something About Mary) και τις κακές (Stuck on You) στιγμές τους, κι όμως το όνομα τους είναι ακόμη πολύ βαρύ στο Hollywood.

    Σε ποια πλευρά γέρνει το Hall Pass;
    Αν πιστέψουμε τις κριτικές (έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι έχουν όλο και περισσότερο δίκιο;) μάλλον προς το δεύτερο, αν και παραδέχονται ότι περιέχει κάποιες πραγματικά αστείες σκηνές.

    Ο Rick (Owen Wilson, πιο πρόσφατα στο Little Fockers) είναι ο τυπικός nice guy που περιστασιακά θα ρίξει το βλέμμα του σε καμιά όμορφη γυναίκα, επηρεασμένος όμως από τον φίλο του – κακή επιρροή, τον Fred (Jason Sudeikis του Going the Distance).

    Οι 40ρηδες παντρεμένοι φίλοι είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να έχουν όσες γυναίκες θελήσουν, ...




    ...όπως άλλωστε έκαναν και στο κολλέγιο.

    Όταν όμως οι γυναίκες τους (Jenna Fischer από το Solitary Man και Christina Applegate επίσης από το Going the Distance) τους δίνουν την ελευθερία τους για μια εβδομάδα, οι ...εραστές θα βρεθούν έξω από τα νερά τους.

    Στο παρελθόν μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στις ταινίες των Farrelly οφειλόταν στις ερμηνείες (βλ. Cameron Diaz και Ben Stiller στη Μαίρη) που, αν και δεν ήταν κάτι φοβερό ερμηνευτικά, ήταν χαρακτηριστικές και απολαυστικές. 


    Στο Hall Pass, αν και δεν είναι κακό το cast για κωμωδία, δύσκολα θα υπάρξει κάποιος που να χαρακτηρίσει ολόκληρη τη ταινία.

    Ο Owen Wislon που θα μπορούσε ίσως να το κάνει, έχει το ρόλο του ανθρώπου που τον συμπαθείς ότι και να κάνει και έτσι δεν κάνει κάτι ξεχωριστό, αντίθετα με τον Jason Sudeikis στον οποίο τυχαίνουν οι περισσότερες γκάφες.

    Περιέργως, καλά λόγια ακουστήκαν για τη Christina Applegate (τη πιτσιρίκα στο Παντρεμένοι Με Παιδιά) ...και δεν της το’χα.

    Το Hall Pass άνοιξε στην Αμερική στις 25 Φεβρουαρίου με $13 εκατομμύρια και μέχρι σήμερα έχει $39.

    Στην Ελλάδα θα το δούμε στις 21 Απριλίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εργένηδες για μία Εβδομάδα - Hall Pass Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top