F Από Μακριά και Αγαπημένοι - Going The Distance - FilmBoy Από Μακριά και Αγαπημένοι - Going The Distance - FilmBoy
  • Latest News

    Από Μακριά και Αγαπημένοι - Going The Distance

    Οι καλύτερες ιδέες συνήθως έρχονται από προσωπικά βιώματα (αν και εμπλουτίζονται αργότερα με υπερβολή και δραματοποιημένες καταστάσεις) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μια καλή ιδέα θα γίνει και καλή ταινία.

    Μιλάω για τον παραγωγό David Neustadter και τη προσωπική του εμπειρία μιας σχέσης από απόσταση την οποία ανέλαβε ο φίλος του σεναριογράφος Geoff LaTulippe να μετατρέψει σε ταινία.

    Επιτρέψτε μου να έχω προσωπική πείρα από μακροχρόνιες σχέσεις από απόσταση (7 χρόνια, σας κάνει;) και μάλιστα με ένα δράμα να προηγείται (ατύχημα με μηχανή, η κοπέλα χτυπάει 2 μέρες πριν τις πανελλήνιες, το αγόρι μισείται από τους γονείς οι οποίοι στέλνουν τη κοπέλα να σπουδάσει στη Βουλγαρία!)…άσε που αυτό θα ήταν πιο ενδιαφέρον σενάριο για ταινία.  

    Αξίζει πάντως να περιμένουμε να βγάλουμε μόνοι μας τα συμπεράσματα μας και να μη λάβουμε σοβαρά υπ’οψην τις κακές κριτικές.

    Όπως μας εξηγεί το Δελτίο Τύπου της Village Films...
    Η σαρκαστική ευφυΐα και η ωμή ειλικρίνεια της Έριν (Drew Barrymore) γοητεύουν τον πρόσφατα χωρισμένο Γκάρετ (Justin Long) συνοδεία μπύρας, κουβέντας και πρωινού ...



    ...την επόμενη μέρα.  

    Η χημεία τους πυροδοτεί μια παθιασμένη καλοκαιρινή περιπέτεια που κανένας από τους δύο δεν περιμένει να έχει συνέχεια όταν η Έριν επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο και ο Γκάρετ παραμένει στη Νέα Υόρκη. 

    Έξι εβδομάδες μετά κανείς από τους δυο δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να δώσει ένα τέλος.   

    Κι ενώ οι φίλοι του Γκάρετ, Μποξ (Jason Sudeikis) και Νταν (Charlie Day), αστειεύονται για τη δίαιτα που κάνει πριν πάει να δει την Έριν και τη μόνιμη σχέση που έχει αναπτύξει με το κινητό του, δεν θέλουν να χάσουν τον αγαπημένο τους φίλο εξαιτίας μιας ακόμα ταραχώδους σχέσης. 


    Την ίδια στιγμή, η υπερπροστατευτική και νευρική παντρεμένη αδερφή της Έριν, Κορίν (Christina Applegate), θέλει να την εμποδίσει να ξανακάνει μια σχέση που θεωρεί ατελέσφορη.


    Παρά όμως τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, τους αρνητικούς φίλους και συγγενείς και μερικούς απρόσμενους πειρασμούς, το ζευγάρι είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάτι που θυμίζει αγάπη, και με τη βοήθεια πολλών γραπτών μηνυμάτων, ερωτικών υπονοουμένων και τηλεφωνημάτων μέσα στη νύχτα, μπορεί τελικά να καταφέρουν να μειώσουν την απόσταση που έχει μπει ανάμεσά τους.

    Σκηνοθετεί η Nanette Burstein, ντοκιμαντεριστρια κατά τα άλλα και υποψήφια για Όσκαρ παρακαλώ το 2000.

    Στην Ελλάδα η Village Films θα το φέρει στις 9 Σεπτεμβρίου ενώ στην Αμερική ανοίγει 6 μέρες νωρίτερα. 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Από Μακριά και Αγαπημένοι - Going The Distance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top