F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 4/11/2010 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 4/11/2010 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 4/11/2010

    9 Νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες σήμερα, από τις οποίες οι 6 θα τραβήξουν όλο το ταμείο, αλλά όσοι είδατε την εκπομπή του FilmBoy στο Κανάλι 10 το περασμένο Σάββατο έχετε ήδη ενημερωθεί γι’αυτές.
      

    Saw 3D, του Kevin Greutert.
    Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η ...επταλογία του βασανιστή Jigsaw είναι οι υπερπαγίδες σε ανοιχτό χώρο, επιστροφές χαρακτήρων από τα παλιά και το 3D.

    Αυτά υπόσχεται το 7ο και τελευταίο (αλλά κρατήστε και μια πισινή) Saw και το μόνο που μένει είναι να κλείσει αξιοπρεπώς, όπως του αξίζει.

    Πάντως εμείς εδώ στο FilmBoy είδαμε ένα video με όλες τις παγίδες ΟΛΩΝ των ταινιών, για να ...θυμούνται οι νεότεροι. 



    RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι αλλά Πάντα Επικίνδυνοι, του Robert Schwentke.
    Retired Extremely Dangerous.
    Στη ταινία που κανείς δεν περίμενε, πρωταγωνιστούν οι Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich και Mary-Louise Parker...δηλαδή ένα μαματο cast!

    Το Red είναι βασισμένο στη σειρά κόμικ του Warren Ellis  και μιλάει για ένα μάτσο συνταξιοδοτημένους πράκτορες της CIA που βγαίνουν από την απραξία.

    Αυτό που είναι φοβερό είναι η Helen Mirren να πυροβολεί με οπλοπολυβόλο και να δείχνει ...ότι της πάει κιόλας!
     


    Η Ζωή Όπως την Ξέρουμε (Life As We Know It), του Greg Berlanti.
    Katherine Heigl και Josh Duhamel στο ρόλο δυο κοινών γνωστών ενός ζευγαριού που σκοτώνεται σε δυστύχημα και αφήνει τη κηδεμονία του μωρού τους σ’αυτούς.

    Μια δραματική ταινία που για χάρη της εμπορικότητας και των εισιτηρίων (και ίσως για να παίξουν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί) έγινε κομεντί.

    Ειλικρινά, αν φανταστείτε το ίδιο σενάριο με διαφορετικούς ηθοποιούς πιθανότατα το κλάμα να ήταν περισσότερο από το γέλιο.
     


    Somewhere, της Sofia Coppola.
    Η στιγμή του Stephen Dorff στο ρόλο ενός movie star που γλεντάει ακατάπαυστα τη ζωή του, μέχρι να του φορτωθεί η μικρή του κόρη (Elle Fanning)  και να του αλλάξει τα μυαλά και τον τρόπο ζωής.

    Μετά το διχαστικό στους κριτικούς Marie Antoinette, η Sofia Coppola επιστρέφει μετά από 4 χρόνια απραξίας, στα κατατόπια του Lost in Translation και κατι μας λέει ότι δε θα αργήσει η ...Οσκαρική παραφιλολογία.
     



    Μπάτσοι Από Τον Πάγκο (The Other Guys), του Adam McKay.
    Άλλη μια cop comedy με τον Will Ferell και τον Mark Wahlberg στο ρόλο των μη μάχιμων αστυνομικών που έχουν την ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα, και ο Will Ferell να αποδείξει ότι αξίζει να του εμπιστεύονται κωμωδίες με μεγάλο budget, μετά το φιάσκο του Land of the Lost πέρυσι.

    Στο ρόλο της γυναίκας του Will Ferell θα δούμε την Eva Mentes η οποία παίζει τη σεξομανη σύζυγο που αποχαιρετά τον άντρα της κουνώντας τα ...όπλα της λέγοντας:
    Τα βλέπεις αυτά; Θα σε περιμένουν να τα ζουλήξεις! 



    Αρθουρ 3: Ο Πόλεμος των Δυο Κόσμων (Arthur 3: The War of Two Worlds), του Luc Besson.
    O Αρθουρ έρχεται με νέα ταινία μετά το Arthur et les Minimoys το 2006 και το Arthur et la vengeance de Maltazard πέρυσι.

    Οι περιπέτειες του μικρού Άρθουρ συνεχίζονται στην τρίτη γαλλική animation ταινία της σειράς, σε σενάριο και σκηνοθεσία του  Luc Besson, σε μια ταινία που συνδυάζει ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια, ενώ βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων που έχει γράψει ο σκηνοθέτης.


     

    Παίζονται ακόμη:
    Μαχαιροβγάλτης, του Γιάννη Οικονομίδη.
    Ελληνική ταινία με τον Βαγγέλη Μουρίκη στο ρόλο ενός νέου που έρχεται από την επαρχία στην Αθήνα, ζει απομονωμένος σε ένα απόμερο σπίτι ταΐζοντας σκυλιά και δημιουργώντας μια παράξενη σχέση με τη θεια του.

    Γνήσιο Αντίγραφο (Copie Conforme), του Αμπάς Κιαροστάμι.
    Γαλλοιταλική σινεφίλ με τη Ζιλιετ Μπινός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στις Καννες.

    Off Ways-Berlin (Elektrokohle), του Ουλι Σίπελ.
    Γερμανικό ντοκιμαντέρ για ένα πανκ συγκρότημα του 1989 και μια συναυλία τους!
    Τρέχα γύρευε...

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 4/11/2010 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top