F Σε Βλέπω 7 - Saw 3D - FilmBoy Σε Βλέπω 7 - Saw 3D - FilmBoy
  • Latest News

    Σε Βλέπω 7 - Saw 3D

    Οι πρώτες 5 ταινίες του Saw έκαναν όλες πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια στις πρεμιέρες τους που συνεπεφταν πάντα με τη γιορτή του Halloween στην Αμερική, σε σημείο που το promo έλεγε ότι ‘If it’s Halloween, it must be Saw. 

    Τα εισιτήρια όμως πέφτανε όσο περνούσαν τα χρόνια – το ίδιο και η ποιότητα των ταινιών – μέχρι που ήρθε η περσινή χρονιά/ταινία. 

    Χάρη στην τεμπέλικη και χαλαρή διαφημιστική καμπάνια αλλά και του ασυνήθιστου για την εποχή ανταγωνισμού με την έκπληξη Paranormal Activity να σαρώνει τον τρομοχώρο, το Saw 6 άλλαξε για πρώτη φορά ημερομηνία προβολής και έπεσε στα 14  εκ. δολάρια άνοιγμα και 27 συνολικά. 

    Κανένα πρόβλημα για τη Lionsgate όμως.
    Κάθε sequel του Saw στοιχίζει τόσο λίγο (σε μέτρα Hollywood) που αρκούν αυτά για να πληρωθούν όλοι (studio, παραγωγοί, δημιουργοί, ηθοποιοί). 


    Αναγνωρίζοντας όμως ότι το θέμα κουράστηκε, οι παραγωγοί αποφάσισαν να ταράξουν τα νερά προσθέτοντας το 3D. 

    Αυτή η τεχνική πέτυχε πέρυσι στο The Final Destination που βγήκε σε 3D κι έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα όλου του franchise με 66 εκ. 

    Μην περιμένετε ανάλογα νούμερα στο Saw όμως. 

    Το Final Destination έχει ακόμα πολλά ψωμιά όσον αφορά το σενάριο του σε ένα πιο ευέλικτο στόρι άλλωστε, ...



    ...αντίθετα με το Saw που ο μεγάλος Jigsaw έχει ήδη πεθάνει 3 ταινίες πριν! 

    Η μετωπική με το Paranormal Activity 2 στις αμερικάνικες αίθουσες πάντως αποφεύχθηκε καθώς το PA 2 θα ανοίξει μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 22 Οκτωβρίου, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα το studio μιας και δεν ήταν καθόλου σίγουροι αν έφευγαν από τη γιορτή του Halloween κατά πόσο θα τους ακολουθούσαν οι φανς. 

    Άλλωστε το περσινό horror-debate έγινε μάθημα (Halloween II την ίδια μέρα με το The Final Destination) και τα studio καταλάβανε ότι μόνο χαμένους έχει όλη η ιστορία. 

    Αυτό όμως που δεν θα γίνει στην Αμερική, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

    Ναι, ναι, για πρώτη – νομίζω – φορά θα ζήσουμε την εμπειρία μιας mega-horror-franchise μονομαχίας μεταξύ PA 2 και Saw 3D, που βγαίνουν και τα δυο στις ελληνικές αίθουσες την 4η του Νοέμβρη! 

    Update: Τσάμπα ο ενθουσιασμός...
    Το Saw 3D θα παίξει μόνο του τελικά στις 4 Νοεμβρη, και οχι μαζι με το PA 2 που θα ανοιξει στην Ελλαδα την επομενη εβδομαδα 11 Νοεμβρη, όπως δηλαδη και στην Αμερική.



    Σε ότι αφορά τα …αγωνιστικά (έτσι δε λένε στα αθλητικά;) σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Kevin Greutert όπως στο 6ο, με σεναριογράφο τον Patrick Melton που έχει αναλάβει από το Saw 4 και μετά και έχει κάνει και το αρκετά καλό The Collector ενδιάμεσα  (σίγουρα καλύτερο από καμπόσα Saw). 

    Στο cast η απορίες είναι ποιοι χαρακτήρες θα επανεμφανιστούν, καθώς ο Melton είχε αποκαλύψει ότι αυτό θα είναι το sequel με τις περισσότερες επιστροφές παλιών χαρακτήρων από όλα τα άλλα. 

    Σίγουρα θα δούμε τον Jigsaw (Tobin Bell) με ...οποιοδήποτε τρόπο (βλ. αυτό το poster), επιστρέφει ο θρυλικός στα fan-forums γιατρός Gordon (Cary Elwes), που δεν έχει παίξει σε κανένα sequel παρά μόνο στο εξαιρετικό πρώτο Saw, φυσικά ο Hoffman (Costas Mandylor), η Jill (Betsy Russell) και βλέπουμε. 

    Το πολυαγαπημένο franchise έρχεται λοιπόν, οι fans μετρούνε μέρες και οι ελληνικές αίθουσες έχουν ετοιμάσει κάποια έξυπνα events (από όσο ξέρω και δεν μου επιτρέπεται να πω) για την πρεμιέρα του Saw 3D στις ελληνικές αιθουσες στις 4 Νοεμβρίου.  για την υπέρ-μονομαχία Saw-Paranormal 2 την ίδια μέρα (4 Νοεμβρίου). 

    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σε Βλέπω 7 - Saw 3D Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top