F Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ - LAND OF THE LOST - FilmBoy Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ - LAND OF THE LOST - FilmBoy
  • Latest News

    Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ - LAND OF THE LOST


    **********   3/10

    Τείνει να γίνει κανόνας τα τελευταία χρόνια η εισπρακτική αποτυχία για κωμωδίες μεγάλου budget.
    Το Land Of The Lost δε ξέφυγε από αυτόν, και με 19 εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα του το περασμένο τριήμερο στην Αμερική βάζει υποψηφιότητα για τη μεγαλύτερη φετινή χασούρα των studio.

    Βλέπετε η παραγωγή είχε αρχικό προϋπολογισμό 125 εκ. δολάρια και, αν και τελικά μειώθηκε στα 100, οι άνθρωποι της Universal περίμεναν τουλάχιστον τα μισά στη πρεμιέρα. 
    Και όλα αυτά τη στιγμή που στη κορυφή του box office βρίσκεται μια άλλη κωμωδία με ελάχιστο budget. (Βλέπε δίπλα).  

    Ένας χαζούλης καθηγητης-επιστημονας-εφευρετης (Will Ferell) προσπαθεί να πείσει το κόσμο ότι είναι κοντά σε μια μεγάλη ανακάλυψη, το ταξίδι στο χρόνο, χωρίς όμως  επιτυχία. 
    Όταν όμως αυτό γίνεται πραγματικότητα, βρίσκεται σε έναν κόσμο με προϊστορικά τέρατα, πρωτόγονους και...κάτι σαν εξωγήινους, μαζί με τη πιστή βοηθό του (Anna Friel) και έναν ακτιβιστη (Danny McBride).  

    Αρχικά η ταινία είχε στα υπέρ της ότι βασίζεται στη δημοφιλή ομώνυμη σειρά του 1974, κάτι που ίσως σήμαινε ότι θα είχε ένα ενδιαφέρον παραπάνω στο κοινό, και τη παρουσία του Ferell που είναι αγαπητός κωμικός (τουλάχιστον ως τώρα...)
      
    Αυτό που δεν περίμεναν είναι οι πολύ κακές κριτικές.
    Μιλάνε για αχρείαστα και χοντροκομμένα σεξιστικά αστεία, ανάρμοστη ως χυδαία γλώσσα (στο αρχικό trailer ο Will Ferell φωνάζει Suck it!’) και κάποιες άσχετες σκηνές βίας(!) κάτι που φυσικά δεν είναι στο οικογενειακό ύφος που θα ήθελαν να κρατήσουν οι της διανομής.

    Η σκηνοθεσία είναι του Brad Silberling που είχε κάνει το City of Angels το 1998, και το σενάριο από τους Chris Henchy και Dennis McNicholas.

    Ελληνική πρεμιέρα από τη UIP στις 16 Ιουλίου.

    Δείτε το trailer.     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ - LAND OF THE LOST Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top