F Φοβερό νέο τrailer του Sucker Punch από τον Zack Snyder - FilmBoy Φοβερό νέο τrailer του Sucker Punch από τον Zack Snyder - FilmBoy
  • Latest News

    Φοβερό νέο τrailer του Sucker Punch από τον Zack Snyder

    Το ταξίδι του Zack Snyder στο φανταστικό μέσω μιας ψυχιατρικής κλινικής ή αλλιώς Sucker Punch, δε θα βγει στους κινηματογράφους νωρίτερα από την 25η Μαρτίου του 2011 αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Warner να κυκλοφορήσει ένα νέο trailer που θα προβάλλεται στις προβολές του Due Date.

    Είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το 1ο trailer που προβλήθηκε στο φεστιβάλ Comic-Con τον Ιούλιο αλλά τούτο δω είναι όλα τα λεφτά!

    Στο πρώτο ρόλο η 22χρονη Αυστραλέζα Emily Browning (η μια η αδελφή στο The Uninvited) ως μια νεαρή που την κλείνουν σε ένα τρελάδικο κι εκείνη χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές δυνάμεις της για να μεταμορφώσει τα πάντα γύρω της αλλά και να ελευθερώσει τις φίλες της.

    Όπου ‘φίλες’ βλέπε οφθαλμόλουτρο, με Abbie Cornish (αλήθεια, ποιος είδε το Bright Star;), Vanessa Hudgens (των High School Musical), Jamie Chung (του Sorority Row), Jena Malone (με ένα ρόλο στο The Messenger) και την αγαπημένη του FilmBoy, τη Carla Gugino (απόλαυση στο Women In Trouble και ...στον paparazzi).

    Εκπληκτική φωτογραφία, φίλτρο παρόμοιο με των 300, απίστευτες σκηνές με γυναίκες με babydoll να σφάζουν ανελέητα...ή πιο απλά το σύμπαν του Zack Snyder.

    Απολαύστε το νέο trailer του Sucker Punch.Εντυπώσεις;   




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Φοβερό νέο τrailer του Sucker Punch από τον Zack Snyder Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top