F Μπάτσοι από τον Πάγκο - The Other Guys - FilmBoy Μπάτσοι από τον Πάγκο - The Other Guys - FilmBoy
  • Latest News

    Μπάτσοι από τον Πάγκο - The Other Guys

    Τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα (ακομα κι αν εχουμε φτασει στην 6η μερα) το KostasBlog παρουσιάζει τις 3 πιο αναμενόμενες ταινίες του επόμενου.

    Αν έλεγες σε κάποιον άνθρωπο του Hollywood ότι κάποιο studio θα εμπιστευτεί τον Will Ferell για πρώτο ρόλο σε ταινία της και μάλιστα action comedy (που σημαίνει όχι και πολύ φθηνή) μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια, θα νόμιζε ότι ζούσες σε σπηλιά και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα από όσα συμβαίνουν στο κόσμο. 

    Η Universal ακόμα κλαίει για τα 100 εκατομμύρια δολάρια που έβαλε για το περσινό Land of the Lost καθώς ούτε τα μισά δεν πήρε από το εγχώριο box office, αποτυχία που χρεώθηκε εξ ολόκληρου σχεδόν στον Will Ferell που βλέπει τη καριέρα του να κάνει μακροβούτι. 

    Κι όμως, η Columbia του δίνει μια ευκαιρία με το The Other Guys, έστω κι αν αυτή τη φορά έχει δίπλα του τον Mark Wahlberg – όχι πως αυτός είναι και δοκιμασμένος στη κωμωδία. 

    Με μια πετυχημένη καμπάνια (θυμάστε το motion poster;) και ένα όχι κακό trailer, η νέα κωμωδία του καλοκαιριού δημιουργεί προσδοκίες ότι ...



    ...ίσως και να περισώσει ότι απέμεινε από αυτό το μέτριο κινηματογραφικά καλοκαίρι. 

    Στην αστυνομία της Νέας Υόρκης υπάρχουν δυο ντετέκτιβ (Dwayne Johnson και Samuel L. Jackson) που όλοι τους θαυμάζουν, είναι οι πιο ικανοί, μέχρι και συνάδελφοι τους κάνουν tattoo με τα ονόματα τους. 

    Κανά δυο γραφεία πιο πίσω, βρίσκονται ‘οι Άλλοι’, δυο ντετέκτιβ που δεν είναι ήρωες και συνήθως αναλαμβάνουν αγγαρείες (ο Will Ferell με τον Mark Wahlberg). 

    Όλοι οι μπάτσοι έχουν τη στιγμή τους όμως, και οι δυο Άλλοι θα βρεθούν τυχαία σε μια υπόθεση που κανείς δε θέλει να αναλάβει και που θα αποδειχθεί η μεγαλύτερη υπόθεση δολοφονίας στη Νέα Υόρκη. 

    Είναι σίγουρα η ευκαιρία της ζωής τους, αλλά είναι ικανοί να τα βγάλουν πέρα; 

    Στο ρόλο της γυναίκας του Will Ferell θα δούμε την Eva Mentes η οποία παίζει τη σεξομανη σύζυγο που αποχαιρετά τον άντρα της κουνώντας τα ...όπλα της λέγοντας:
    Τα βλέπεις αυτά; Θα σε περιμένουν να τα ζουλήξεις! 


    Αν και ξέρω ότι δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο μετά από αυτό, να πω ότι θα δείτε επίσης τον Michael Keaton, την Anne Heche, τη Lindsay Sloane και τη Paris Hilton. 

    Στη σκηνοθεσία είναι ο Adam McKay (καμία συγγένεια με τον Don McKay) ο οποίος ξαναδούλεψε μαζί με τον Ferell στο Step Brothers που ήταν και η μοναδική του ταινία τα τελευταία χρόνια. 

    Στην Αμερική θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, αλλά η Audio Visual το έχει προγραμματίσει εδώ για τις 4 Νοεμβρίου.
    Ζήσε Μάη μου. 


    Δείτε το trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μπάτσοι από τον Πάγκο - The Other Guys Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top