F The Many Saints of Newark trailer: Η prequel ταινία των Sopranos έρχεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους! - FilmBoy The Many Saints of Newark trailer: Η prequel ταινία των Sopranos έρχεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους! - FilmBoy
  • Latest News

    The Many Saints of Newark trailer: Η prequel ταινία των Sopranos έρχεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους!


    Παρότι δεν υπήρξα ποτέ θεατής της σειράς, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την επίδραση των Sopranos στην ίδια την ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης. Το φινάλε της δεν ήταν αυτό που οι φανς ήλπιζαν, ωστόσο ο δημιουργός David Chase είχε κατηγορηματικά αποκλείσει την πιθανότητα ενός sequel, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτή την πιθανότητα ενός prequel. Έτσι κι έγινε..

    Το 2018 μπήκε στα σκαριά το The Many Saints of Newark το κινηματογραφικό prequel των Sopranos που θα μας πάει πίσω στο 1967, μια περίοδο ιδιαίτερα θερμή για την πόλη του Newark λόγω των εντάσεων μεταξύ ιταλο-αμερικανικής και αφρο-αμερικανικής κοινότητας. Εν μέσω αυτών, ο νεαρό Tony Soprano μεγαλώνει και κάνει τα πρώτα του βήματα στην "οικογενειακή επιχείρηση" δίπλα στον θείο του Dick.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Chase μαζί με τον Lawrence Konner και το σκηνοθέτησε ο Alan Taylor, και οι δυο τους βασικοί συντελεστές της σειράς.

    Πρωταγωνιστεί ο γιος του αείμνηστου James, Michael Gandolfini (Cherry) έχοντας δίπλα του τους Alessandro Nivola (Disobedience), Leslie Odom Jr (One Night in Miami), Jon Bernthal (Those Who Wish Me Dead), Corey Stoll (The Report), Ray Liotta (Marriage Story), Vera Farmiga (The Conjuring: The Devil Made Me Do It), Billy Magnussen (Aladdin) και John Magaro (First Cow).

    Το The Many Saints of Newark θα δούμε στις 7 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Many Saints of Newark trailer: Η prequel ταινία των Sopranos έρχεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top