F The Report trailer: Ο Adam Driver αποκαλύπτει της βρωμιές της CIA στο πολιτικό θρίλερ της Amazon - FilmBoy The Report trailer: Ο Adam Driver αποκαλύπτει της βρωμιές της CIA στο πολιτικό θρίλερ της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    The Report trailer: Ο Adam Driver αποκαλύπτει της βρωμιές της CIA στο πολιτικό θρίλερ της Amazon


    Η μεγάλη καθυστέρηση στη διανομή μίας ταινίας μετά τη φεστιβαλική πρεμιέρα του συνήθως είναι κακός οιωνός.. εκτός αν είναι πολύ καλός οιωνός όπως στη περίπτωση του The Report.

    Η ταινία του Scott Z. Burns, σεναριογράφου των The Bourne Ultimatum, Side Effects και Contagion, έκανε πρεμιέρα στις αρχές του χρόνου στο φεστιβάλ Sundance όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, με την Amazon να αρπάζει τα δικαιώματα διανομής, όμως να την καθυστερεί για 10 σχεδόν μήνες, στοχεύοντας στη περίοδο των βραβεύσεων, ειδικά για την περίπτωση του πρωταγωνιστή Adam Driver, η ερμηνεία του οποίου χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη της καριέρας του.

    Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, η ταινία μας συστήνει τον Daniel J. Jones, ειδικό ερευνητή της Γερουσίας των ΗΠΑ σε θέματα πληροφοριών, ο οποίος ηγήθηκε της μεγαλύτερης έρευνας στην ιστορία της Γερουσίας, η οποία αποκάλυψε τις παράνομες και σαδιστικές περιπτώσεις βασανιστηρίων που διεξήγαγε η CIA τη περίοδο μετά την 11η Σεπτεμβρίου, καταθέτοντας μια έκθεση άνω των 6,3 εκατομμυρίων σελίδων, έχοντας να αντιμετωπίσει μέχρι και τον ίδιο τον Λευκό Οίκο που προσπαθούσε να τον σταματήσει.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Annette Bening (Film Stars Don't Die in Liverpool), Jon Hamm (Bad Times at the El Royale). Sarah Goldberg (The Hummingbird Project), Michael C. Hall (Cold in July), Douglas Hodge (Gemini Man), Ted Levine (Jurassic World: Fallen Kingdom), Jennifer Morrison (Star Trek Into Darkness), Tim Blake Nelson (Angel Has Fallen), Matthew Rhys (Mowgli), Corey Stoll (Driven) και Maura Tierney (Beautiful Boy).

    Το The Report θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου. 

    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Report trailer: Ο Adam Driver αποκαλύπτει της βρωμιές της CIA στο πολιτικό θρίλερ της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top