F One Night in Miami trailer: Μπαίνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ο Muhammad Ali, ο Malcolm X, ο Sam Cooke και ο Jim Brown... - FilmBoy One Night in Miami trailer: Μπαίνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ο Muhammad Ali, ο Malcolm X, ο Sam Cooke και ο Jim Brown... - FilmBoy
  • Latest News

    One Night in Miami trailer: Μπαίνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ο Muhammad Ali, ο Malcolm X, ο Sam Cooke και ο Jim Brown...


    Μέχρι πριν λίγα χρόνια, για τους περισσότερους δεν ήταν παρά... εκείνη η μαύρη αστυνομικός δίπλα στην Sandra Bullock στο Miss Congeniality 2. Σήμερα η Regina King θεωρείται και όχι άδικα μία από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της με ένα Όσκαρ και αμέτρητα ακόμα βραβεία για τις εξαιρετικές ερμηνείες της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

    Εκμεταλλευόμενη την αναγνώρισή της, η King φρόντισε τα τελευταία χρόνια να κάνει κάποια "δοκιμαστικά" σκηνοθετώντας αρκετά επεισόδια διαφόρων σειρών, όμως τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα, παρουσιάζοντας το One Night in Miami.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο πολυβραβευμένο θεατρικό του Kemp Powers (Soul) και μας πηγαίνει στο βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου 1964, τη μέρα της μεγάλης και αναπάντεχης νίκης του Cassius Clay, μετέπειτα Muhammad Ali επί του πρωταθλητή Sonny Liston, με τον Clay να γιορτάζει τη νίκη καλώντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Miami τους φίλους του Malcolm X, Sam Cooke και Jim Brown! Κανείς δε ξέρει ακριβώς τι συνέβη, με το θεατρικό και κατ' επέκταση τη ταινία να παρουσιάζει μια φανταστική εκδοχή αυτής της θρυλικής συνάντησης και των συζητήσεων τεσσάρων ανδρών που έπαιξαν κομβικό ρόλο στο κίνημα υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Eli Goree (Race), Kingsley Ben-Adir (The Commuter), Aldis Hodge (The Invisible Man) και Leslie Odom Jr (Harriet).

    Το One Night in Miami έκανε πρεμιέρα στη Βενετία με τις κριτικές να αποθεώνουν τόσο τη σκηνοθεσία όσο και τις ερμηνείες, και τη ταινία να έχει μια περιορισμένη διανομή τα Χριστούγεννα, με προφανή σκοπό να μπει στη λίστα των Όσκαρ, και τρεις βδομάδες αργότερα θα ανέβει στο Amazon Prime.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: One Night in Miami trailer: Μπαίνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ο Muhammad Ali, ο Malcolm X, ο Sam Cooke και ο Jim Brown... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top