F First Cow trailer: Με λίγο γάλα από μια αγελάδα, η Kelly Reichardt παρουσιάζει τη καλύτερη ταινία της καριέρας της - FilmBoy First Cow trailer: Με λίγο γάλα από μια αγελάδα, η Kelly Reichardt παρουσιάζει τη καλύτερη ταινία της καριέρας της - FilmBoy
  • Latest News

    First Cow trailer: Με λίγο γάλα από μια αγελάδα, η Kelly Reichardt παρουσιάζει τη καλύτερη ταινία της καριέρας της


    Η Kelly Reichardt (Meek's Cutoff) είναι μια περίπτωση σκηνοθέτη που παρότι έδειξε το ενδιαφέρον ταλέντο της από τα πρώτα της βήματα, περίπου 25 χρόνια πριν, ποτέ δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, με αποτέλεσμα σταδιακά να κουράσει και να περάσει στο παρασκήνιο.

    Αν πιστέψουμε τις πρώτες κριτικές, αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει με τη νέα της ταινίας, First Cow να έρχεται με φόρα από τα φεστιβάλ Telluride και Νέας Υόρκης και να διεκδικεί τον άτυπο τίτλο του πρώτου indie hit της χρονιάς.

    Η ιστορία βασίζεται στο μυθιστόρημα The Half Life του Jonathan Raymond και μας πάει στο Όρεγκον του 1820, εκεί όπου πηγαίνει ένας μοναχικός μάγειρας ελπίζοντας να κάνει τη τύχη του μαζί με τους υπόλοιπους κυνηγούς γούνας. 
    Η μοίρα όμως τον οδηγεί αλλού, αφού εκεί γίνεται φίλος με έναν Ασιάτη και μαζί αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν μια αγελάδα ενός πλούσιου γαιοκτήμονα (χωρίς φυσικά να τον ρωτήσουν) και να φτιάχνουν πεντανόστιμα πιτάκια από το γάλα της για τους κυνηγούς.

    Πρωταγωνιστούν οι John Magaro (Overlord), Orion Lee (Star Wars: The Last Jedi), Rene Auberjonois (Batman Forever) και Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom).

    Το First Cow θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Μάρτιο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: First Cow trailer: Με λίγο γάλα από μια αγελάδα, η Kelly Reichardt παρουσιάζει τη καλύτερη ταινία της καριέρας της Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top