F Disparu à Jamais trailer: Μυστήριο και αγωνία στη νέα γαλλική σειρά του Netflix - FilmBoy Disparu à Jamais trailer: Μυστήριο και αγωνία στη νέα γαλλική σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Disparu à Jamais trailer: Μυστήριο και αγωνία στη νέα γαλλική σειρά του Netflix


    Σε μικρή ηλικία, ο Guillaume βίωσε την απόλυτη τραγωδία όταν είδε δύο από τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους, την πρώτη του αγάπη και τον μεγάλο του αδερφό να πεθαίνουν. Δέκα χρόνια αργότερα, μοιάζει επιτέλους να έχει καταφέρει να ξαναπατήσει στα πόδια του με τη βοήθεια της μέλλουσας συζύγου του, Judith. Ο εφιάλτης όμως ξυπνάει όταν κατά τη διάρκεια μια επίσκεψης στο πατρικό του, η Judith εξαφανίζεται αναγκάζοντας τον Guillaume να αντιμετωπίσει κατάματα όλα τα μυστικά και ψέματα που τόσα χρόνια απέφευγε.

    Το 2013, το NBC είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα του μυθιστορήματος του Harlan Coben, Gone for Good, με σκοπό να το μεταφέρει στη μικρή οθόνη. Το project προφανώς δεν προχώρησε όμως να σου που έρχεται και όχι απλά από ένα άλλο κανάλι αλλά από μια άλλη χώρα, με τους David Elkaïm & Vincent Poymiro (The Churchmen) να αναλαμβάνουν τη διασκευή και τη γαλλόφωνη πλέον σειρά να είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

    Πρωταγωνιστούν οι Finnegan Oldfield (Das Boot), Nicolas Duvauchelle (À l'intérieur) και Guillame Gouix (Les Revenants), ενώ ο Juan Carlos Medina (The Limehouse Golem) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Το Disparu à Jamais θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Disparu à Jamais trailer: Μυστήριο και αγωνία στη νέα γαλλική σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top