F Clifford the Big Red Dog trailer: Το αγαπημένο κόκκινο τεράστιο κουτάβι των παιδιών έγινε ταινία! - FilmBoy Clifford the Big Red Dog trailer: Το αγαπημένο κόκκινο τεράστιο κουτάβι των παιδιών έγινε ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Clifford the Big Red Dog trailer: Το αγαπημένο κόκκινο τεράστιο κουτάβι των παιδιών έγινε ταινία!


    Αν και οι περιπέτειές του, τουλάχιστον κάποιες απ' αυτές, έφτασαν και μέχρι τα μέρη μας, δε νομίζω πως ο Clifford απέκτησε ποτέ τη δημοφιλία που έχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

    Ο τεράστιος κόκκινος σκύλος γεννήθηκε το 1963 από τη φαντασία του συγγραφέα και καρτουνίστα Norman Bridwell, ο οποίος τον εμπνεύστηκε από τον φανταστικό παιδικό φίλο της συζύγου του, με την επιτυχία να οδηγεί στη παραγωγή ολόκληρης σειράς βιβλίων, τηλεοπτικών σειρών, βιντεοπαιχνιδιών και μιας animated τηλεταινίας το 2004.

    Σχεδόν 60 χρόνια μετά τη "γέννησή" του, ο Clifford είναι έτοιμος να αποκτήσει και την πρώτη του κινηματογραφική ταινία. Το project μπήκε στα σκαριά το 2012 με τις Universal και Illumination να ξεκινούν την παραγωγή της υβριδικής live-action/animation ταινίας, όμως μετά την αποτυχία του Hop, το έργο μπήκε στον πάγο. Από εκεί το έβγαλε η Paramount που το 2016 αγόρασε τα δικαιώματα, άλλαξε τους συντελεστές και σε συνεργασία με την Kerner Entertainment (Smurfs: The Lost Village) το έβαλε πάλι στο δρόμο προς τις σκοτεινές αίθουσες.

    Η ιστορία ακολουθεί την Emily, ένα μικρό κορίτσι που βρίσκει τυχαία ένα μικρό κόκκινο κουτάβι. Το κουτάβι όμως μεγαλώνει σε απίστευτες διαστάσεις, κάτι που κεντρίζει τη προσοχή μιας μεγάλης εταιρίας γενετικής που προσπαθεί να το πάρει και το εκμεταλλευτεί, με την Emily και τον θείο της να προσπαθούν να το σώσουν από τα άπληστα χέρια τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Sienna Guillory (The Warriors Gate), John Cleese (The Pink Panther 2) και Darby Camp (The Christmas Chronicles), με τον Walt Becker (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) να σκηνοθετεί.

    Το Clifford the Big Red Dog θα έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα το βλέπαμε προς τα Χριστούγεννα. Τα σχέδια όμως άλλαξαν λόγω αυξανόμενων κρουσμάτων covid, με την Paramount να αφαιρεί τελείως τη ταινία από το καλεντάρι της και μάλλον δεν θα εκπλαγούμε αν μάθουμε πως θα βγει απευθείας στο Paramount+

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Clifford the Big Red Dog trailer: Το αγαπημένο κόκκινο τεράστιο κουτάβι των παιδιών έγινε ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top