F Cinderella trailer: Η Camila Cabello χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς της νέας Σταχτοπούτας της Amazon! - FilmBoy Cinderella trailer: Η Camila Cabello χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς της νέας Σταχτοπούτας της Amazon! - FilmBoy
  • Latest News

    Cinderella trailer: Η Camila Cabello χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς της νέας Σταχτοπούτας της Amazon!


    Έχουν περάσει μόλις 6 χρόνια από το Disneyικό Cinderella του Kenneth Branagh, την κατά γενική ομολογία καλύτερη (πρόσφατη) παραμυθένια live-action διασκευή του House of Mouse, κι όμως η Σταχτοπούτα είναι έτοιμη να επιστρέψει σε μια νέα, πιο.. μουσικοχορευτική εκδοχή!

    Το νέο Cinderella ανακοινώθηκε μόλις δυο χρόνια πριν, όταν η Columbia Pictures έδωσε το πράσινο φως στην έναρξη παραγωγή μιας διαφορετικής μιούζικαλ εκδοχής του γνωστού παραμυθιού που πρότεινε ο James Corden.
    Τα ηνία της πήρε η Kay Cannon (Pitch Perfect, Blockers) με την δημοφιλή Αμερικανο-Κουβανή τραγουδίστρια Camila Cabello να κερδίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και το μουσικό κομμάτι σε συνεργασία με την συνπρωταγωνήστριά της Idina Menzel.

    Τη ταινία -υπό φυσιολογικές συνθήκες- θα έβγαινε στις αίθουσες τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως λόγω covid, η Sony αποφάσισε να ακυρώσει τη κινηματογραφική διανομή της και να την πουλήσει στην Amazon, ώστε στις 3 Σεπτεμβρίου να ανέβει στο Prime Video.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Nicholas Galitzine (The Craft: Legacy), Pierce Brosnan (Eurovision Song Contest), Minnie Driver (Spinning Man) και ο Billy Porter (Like a Boss) στο ρόλο της καλής νεράιδας!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cinderella trailer: Η Camila Cabello χορεύει και τραγουδάει στους ρυθμούς της νέας Σταχτοπούτας της Amazon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top