F Fear Street trailer: Ο εφηβικός τρόμος του R.L.Stein ζωντανεύει στη τριλογία ταινιών του Netflix! - FilmBoy Fear Street trailer: Ο εφηβικός τρόμος του R.L.Stein ζωντανεύει στη τριλογία ταινιών του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Fear Street trailer: Ο εφηβικός τρόμος του R.L.Stein ζωντανεύει στη τριλογία ταινιών του Netflix!


    Αν τα Goosebumps είναι η πύλη εισόδου ενός νεαρού αναγνώστη στο κόσμο του τρόμου, το Fear Street είναι το πρώτο checkpoint! Ίσως λιγότερο δημοφιλής από τη πρώτη, η σειρά βιβλίων του R.L. Stein συντροφεύει επί τρεις δεκαετίες τους έφηβους -και όχι μόνο- φίλους του τρόμου και ήρθε η ώρα κάποιες από τις ιστορίες του να ζωντανέψουν.

    το 2015 η 20th Century Fox συμφώνησε με την Chernin Entertainment για την έναρξη παραγωγής της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας Fear Street, η οποία τελικά εξελίχτηκε σε τριλογία.
    Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το φθινόπωρο του 2019, όμως μετά την εξαγορά της Fox από την Disney, η δεύτερη προχώρησε σε διακοπή της συμφωνίας, με τποτέλεσμα οι ταινίες να μένουν ξεκρέμαστες.

    Γνωστός σωτήρας (σκουπιδιάρης κατ' άλλους), το Netflix δεν έχασε την ευκαιρία και εξασφάλισε τα δικαιώματα με τις τρεις ταινίες να κάνουν ντεμπούτο στην πλατφόρμα μέσα στον Ιούλιο, με μια εβδομάδα διαφορά η μία από την επόμενη.

    Η ιστορία ξεκινάει στη μικρή πόλη Shadyside του Ohio, εκεί όπου μια παρέα εφήβων γίνονται μάρτυρες τρομακτικών συμβάντων, με τους ίδιους να μπαίνουν στο στόχαστρο. Η έρευνά για την κατάρα της πόλης τους οδηγεί αρχικά στο 1978 και τελικά στο μακρινό 1666!

    Το σενάριο και των τριών ταινιών έχει γράψει ο Phil Graziadei και έχει σκηνοθετήσει η Leigh Janiak, το δίδυμο που πριν αρκετά χρόνια μας είχαν δώσει το Honeymoon.

    Το cast απαρτίζεται από νεαρούς ηθοποιούς, με πιο αναγνωρίσιμους την Gillian Jacobs (Come Play) και την Sadie Sink (Eli).

    Οι ταινίες θα ανέβουν στο Netflix στις 2,9 και 16 Ιουλίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fear Street trailer: Ο εφηβικός τρόμος του R.L.Stein ζωντανεύει στη τριλογία ταινιών του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top