F ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ -THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG - FilmBoy ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ -THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ -THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG

    Θεωρω σωστο να σας ξεκαθαρισω απο την αρχη το εξης. Δεν ειμαι κριτικος κινηματογραφου. Δεν εχω σπουδασει κατι που να εχει σχεση με το σινεμα. Το blog αυτο ειναι το χομπυ μου. 

    Βλέπω 3-4 νέες ταινίες περιπου την εβδομάδα. Έχω feed σε καμια δεκαρια κινηματογραφικα site και μαθαίνω ότι νέο κυκλοφορεί στην Αμερική και φυσικα στην Ελλαδα.  
     Απο τοτε που ο παππους Κωστας με πηγε πρωτη φορα σινεμα, στον Ιντιανα Τζοουνς το 1984, εχω κολλησει το μικροβιο που λεγεται σκοτεινη αιθουσα. Σαν εφηβος ειχα ολα τα τευχη του περιοδικου ΣΙΝΕΜΑ και ακομα φυλαω τη συλλογη με τις βιντεοκασετες (περιπου 60-70) στη ντουλαπα του πατρικου μου σπιτιου, αν και αμφιβαλω αν αντεξαν στο χρονο. Αργοτερα επαιρνα το αμερικανικο PREMIERE. Χομπυ μου ηταν να βρισκω ποια ταινια δειχνει η τηλεοραση οσο πιο γρηγορα μπορουσα, βλεποντας μονο καποιες σκηνες, αν και πολλες φορες δε με βοηθουσε η μνημη μου. Και τωρα με το ιντερνετ...αφηστε το καλυτερα.


    Απο αυτο τον ...πατο του διαδικτυου λοιπον, θα βρισκετε :

    - Παρουσιασεις ταινιων που προκειται να δω η εχω δει. 
    - Αναφορα σε ολες τις ταινιες που βγαινουν στις ελληνικες αιθουσες καθε σ/κ.
    - Ποστερ της ταινιας σε μεγαλη αναλυση.
    - Trailer της ταινιας σε High definition αλλα γρηγορο buffering. 
    - Links σε reviews αλλων site που εμπιστευομαι.
    - Σχολια, παραλειπομενα, παραξενα απο τα γυρισματα, εισπραξεις στο box office, cast και συντελεστες και οτιδηποτε δεν υπαρχει σε αλλα site.     


    Μπορείτε να σχολιάζετε για τα παντα. Αν εχετε δει τη ταινια, rate it.  Αν συμφωνειτε με τη κριτικη η οχι, ριχτε ενα message, μια παρέα ήμαστε (η θα γινουμε).


    Ξαναλεω. Αν θελετε να διαβασετε κριτικη απο επαγγελματιες κριτικους που βγαζουν ολα τα εμπορικα φιλμς πατατες και τις φιλοσοφικες γαλλικουρες αριστουργηματα, πηγαινετε αλλου. Αστειευομαι φυσικα. Σεβομαι το επαγγελμα οποιουδηποτε και εκτιμω τις γνωσεις τους. Εγω δεν το εχω σπουδασει. Εγω το μονο που κανω ειναι να βλεπω πολυ σινεμα εδω και 25 χρονια. 

    Ενα προσωπικο στοιχημα ειναι αυτο το blog. Αν νομιζετε οτι εχει κατι να προσφερει τοτε καλως ηλθατε και ... φερτε και τους φιλους σας.   

    Και οσο συμβαινουν αυτα, μπορειτε ν ακουσετε country μουσικη απο το player πανω δεξια. Καθε εβδομαδα θα υπαρχουν 4-5 νεα τραγουδια απο εναν καλλιτεχνη, στον οποιο γινεται και μια μικρη παρουσιαση. Γιατι και το σινεμα χρειαζεται ενα break. 

    Ακουστε country, θα εκπλαγειτε.

    Σας ευχαριστώ.

    Κωνσταντινος Χατζηπαπας  
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ -THE NEW FAVORITE MOVIE BLOG Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top