F Η Emily Blunt πάει Άγρια Δύση στη νέα σειρά γουέστερν των BBC και Amazon - FilmBoy Η Emily Blunt πάει Άγρια Δύση στη νέα σειρά γουέστερν των BBC και Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Η Emily Blunt πάει Άγρια Δύση στη νέα σειρά γουέστερν των BBC και Amazon


    Αν προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε την καριέρα της σε μορφή καρδιογραφήματος, θα βλέπαμε μια απόλυτα υγιή πορεία, με τα φυσιολογικά πάνω της και κάτω της. 
    Μια ηθοποιό που στα 17 χρόνια από την πρώτη μας γνωριμία μαζί της στο My Summer of Love δεν μας έχει προδώσει ποτέ, και όσο ωριμάζει γίνεται όλο και καλύτερη.

    Ευρισκόμενη σε μία από τις καλύτερες περιόδους της, η Emily Blunt εισβάλει και στην μικρή οθόνη με την Λονδρέζα ηθοποιό να ετοιμάζει βαλίτσες για την άγρια Δύση.

    Η σειρά έχει τίτλο The English και εκτυλίσσεται στα 1890. 
    Κεντρική ηρωίδα είναι η Cornelia Locke, μια Αγγλίδα που ταξιδεύει μέχρι την αμερικάνικη αχανή Δύση για να πάρει εκδίκηση από τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου της. 
    Μοναδικός της σύμμαχος είναι ο Eli Whipp, ένα πρώην ανιχνευτής του ιππικού και μέλος της κoινότητας των Ινδιάνων Pawnee.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Hugo Blick (Black Earth Rising, The Honourable Woman) με το BBC και την Amazon να έχουν αναλάβει την συμπαραγωγή και την προβολή αντίστοιχα σε Βρετανία και ΗΠΑ.

    Συμπρωταγωνιστεί ο Chaske Spencer (Banshee), ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και οι Rafe Spall (Trying), Tom Hughes (Victoria), Stephen Rea (Dickensian), Valerie Pachner (A Hidden Life), Toby Jones (Wayward Pines) και Ciaran Hinds (The Terror).

    Το The English έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στην Ισπανία, με τη σειρά να βγαίνει στον αέρα πιθανώς μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Emily Blunt πάει Άγρια Δύση στη νέα σειρά γουέστερν των BBC και Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top