F Queen Bees trailer: Η Ellen Burstyn μπαίνει σε ένα γηροκομείο, σκέτο... λύκειο! - FilmBoy Queen Bees trailer: Η Ellen Burstyn μπαίνει σε ένα γηροκομείο, σκέτο... λύκειο! - FilmBoy
  • Latest News

    Queen Bees trailer: Η Ellen Burstyn μπαίνει σε ένα γηροκομείο, σκέτο... λύκειο!


    Ήταν η μεγάλη αδικημένη των φετινών Όσκαρ, με την συγκλονιστική ερμηνεία της στο Pieces of a Woman να μην μπαίνει καν στη 5άδα των υποψήφιων. 
    Ευτυχώς, παρά τα 88 της χρόνια, η Ellen Burstyn δεν δείχνει διατεθειμένη να αποσυρθεί.

    Στη νέα της ταινία Queen Bees υποδύεται την Helen, μια ηλικιωμένη, μοναχική αλλά άκρως ικανή γυναίκα που αναγκάζεται να φιλοξενηθεί σε έναν οίκο ευγηρίας ενόσω το σπίτι της ανακαινίζεται. 
    Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με ερεθισμένες χήρες, ανταγωνιστικά τουρνουά μπριτζ και μια παρέα "κακών κοριτσιών" ότι κάνουν κουμάντο, καταστάσεις που είχε να ζήσει από τα σχολικά της χρόνια και την κάνουν να θέλει να επιστρέψει στην ηρεμία του σπιτιού της όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 
    Παρά τις αρνητικές προκαταλήψεις της όμως, η Helen ανακαλύπτει πως δεν είναι ποτέ αργά να κάνεις νέους φίλους, ακόμα και να ερωτευθείς.

    Το Queen Bees δεν πρόκειται να φέρει στην Burstyn κάποιο βραβείο αλλά μοιάζει μια αρκετά ευχάριστη "ταινία γηροκομείου", απ' αυτές που τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετές.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Donald Martin (Milton's Secret) και το σκηνοθέτησε ο Michael Lembeck (Connie and Carla).
    Συμπρωταγωνιστούν οι James Caan (The Good Neighbor), Ann-Margret (Going in Style), Jane Curtin (Can You Ever Forgive Me), Loretta Devine (Death at a Funeral), Christopher Lloyd (I Am Not a Serial Killer) και η Elizabeth Mitchell (The Purge: Election Year).

    Το Queen Bees θα βγει απευθείας σε vod στις 11 Ιουνίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Queen Bees trailer: Η Ellen Burstyn μπαίνει σε ένα γηροκομείο, σκέτο... λύκειο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top