F Trying trailer: Rafe Spall και Esther Smith προσπαθούν να υιοθετήσουν στη νέα βρετανική κωμική σειρά του AppleTV+ - FilmBoy Trying trailer: Rafe Spall και Esther Smith προσπαθούν να υιοθετήσουν στη νέα βρετανική κωμική σειρά του AppleTV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Trying trailer: Rafe Spall και Esther Smith προσπαθούν να υιοθετήσουν στη νέα βρετανική κωμική σειρά του AppleTV+


    Η παρουσία διεθνών παραγωγών στο πρόγραμμα του (προς το παρόν) κυρίαρχου Netflix μοιάζει πια αυτονόητη, και όπως ήταν αναμενόμενο, και οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες θα έμπαιναν αργά ή γρήγορα στο παιχνίδι, με το Apple TV+ να ξεκινάει με κάτι... light, τη βρετανική κομεντί Trying.



    Στη σειρά του Andy Wolton (The Coopers vs the Rest), ο Jason και η Nikki είναι ένα ζευγάρι που μετά από αρκετά χρόνια γάμου πιστεύουν πως πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν ένα παιδί. 
    Όταν οι φυσιολογικές μέθοδοι αποδεικνύονται ανεπαρκείς, αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία υιοθεσίας, μπαίνοντας σε ένα κόσμο μεγάλων προκλήσεων, τις οποίες δεν βοηθούν και ιδιαίτερα για να αντεπεξέλθουν οι φίλοι και οικογένειά τους.

    Πρωταγωνιστούν οι Rafe Spall (Roadies), Esther Smith (Cuckoo) και Imelda Staunton (A Confession).

    Το Trying θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trying trailer: Rafe Spall και Esther Smith προσπαθούν να υιοθετήσουν στη νέα βρετανική κωμική σειρά του AppleTV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top