F Fatherhood trailer: Ο Kevin Hart είναι ένας περήφανος, στοργικός και μόνος πατέρας, στη νέα δραμεντί του Netflix - FilmBoy Fatherhood trailer: Ο Kevin Hart είναι ένας περήφανος, στοργικός και μόνος πατέρας, στη νέα δραμεντί του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Fatherhood trailer: Ο Kevin Hart είναι ένας περήφανος, στοργικός και μόνος πατέρας, στη νέα δραμεντί του Netflix


    Στις 24 Μαρτίου του 2008, η σύζυγος του Tom Logelin, Sara, μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει με καισαρική το πρώτο τους παιδί. 
    Η μικρή Liz γεννήθηκε σχεδόν δύο μήνες πρόωρα και λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή από πνευμονική εμβολή. 
    Ο Tom που μέχρι τότε εργαζόταν στην Yahoo έπρεπε να παρατήσει τα πάντα για να φροντίσει τη μικρή του κόρη, χωρίς καμία βοήθεια πέραν κάποιων συγγενών και φίλων.

    Αυτή την δύσκολη εμπειρία, ο Tom την κατέγραφε καθημερινά σε ένα διαδικτυακό blog, το οποίο σταδιακά έγινε viral και λίγο αργότερα, μετά από επεξεργασία εκδόθηκε ως αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο Two Kisses for Maddy και έφτασε μέχρι το #24 των New York Times Best Sellers.

    Το 2015, ο Channing Tatum αγόρασε τα δικαιώματά του και έβαλε μπρος τη κινηματογραφική μεταφορά του, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 
    Στη πορεία τα σχέδια άλλαξαν, ο Tatum αποχώρησε από το project, με την Dana Stevens (Safe Haven) να αναλαμβάνει να γράψει το νέο σενάριο και τον Paul Weitz (Bel Canto) να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Η μεγάλη αλλαγή βέβαια έγινε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον Kevin Hart (The Upside) να αντικαθιστά τον Tatum (!!), έχοντας δίπλα του τους Alfre Woodard (Clemency), Lil Rel Howery (Judas and the Black Messiah) και DeWanda Wise.

    Το Fatherhood θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Ιουνίου
    Πάρτε τα χαρτομάντιλα και δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fatherhood trailer: Ο Kevin Hart είναι ένας περήφανος, στοργικός και μόνος πατέρας, στη νέα δραμεντί του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top