F The Terror trailer: Τρόμος στην Αρκτική και στη μικρή μας οθόνη από το AMC - FilmBoy The Terror trailer: Τρόμος στην Αρκτική και στη μικρή μας οθόνη από το AMC - FilmBoy
  • Latest News

    The Terror trailer: Τρόμος στην Αρκτική και στη μικρή μας οθόνη από το AMC


    Η ώρα της πρεμιέρας μίας από τις πιο πολυαναμενόμενες νέες τηλεοπτικές σειρές του 2018 πλησιάζει και μετά από ένα σύντομο teaser που κυκλοφόρησε προ μηνός, έφτασε η ώρα και για το χορταστικό ολοκληρωμένο trailer του The Terror.

    Η σειρά αποτελεί διασκευή του ομότιτλου best-seller μυθιστορήματος ιστορικής φαντασίας και τρόμου του Dan Simmons, το οποίο εξιστορεί την (μισο)αληθινή ιστορία της εξερευνητικής αποστολής του καπετάνιου John Franklin που το 1845 ξεκίνησε από τη Βρετανία με δύο πλοία, τα HMS Erebus και HMS Terror με σκοπό να διασχίσει το Βορειοδυτικό πέρασμα, με άλλα λόγια να βγει από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό μέσω των στενών του Αρκτικού κύκλου. 

    Τα πλοία ακινητοποιήθηκαν στους πάγους, με το πλήρωμα να βρίσκεται αντιμέτωπο όχι μόνο με την έλλειψη βασικών αγαθών και αντίξοων συνθηκών, που οδήγησε σε λοιμό, αρρώστιες, μέχρι και κανιβαλισμό, αλλά και την παρουσία ενός τέρατος.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο David Kajganich (A Bigger Splash), με τους David Zucker και Ridley Scott να βρίσκονται μεταξύ των παραγωγών, περισσότερο ως βιτρίνα.
    Πρωταγωνιστούν οι Ciarán Hinds (Silence), Jared Harris (Allied) και Tobias Menzies (Underworld: Blood Wars), συνοδευόμενοι από ένα πλούσιο mostly-male cast.

    Το The Terror θα κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 26 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Terror trailer: Τρόμος στην Αρκτική και στη μικρή μας οθόνη από το AMC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top