F Goodbye Christopher Robin trailer: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Winnie the Pooh - FilmBoy Goodbye Christopher Robin trailer: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Winnie the Pooh - FilmBoy
  • Latest News

    Goodbye Christopher Robin trailer: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Winnie the Pooh


    Ακόμα κι αν δε μεγαλώσαμε με τον εν λόγω ήρωα, κανείς δε μπορεί να αρνηθεί τη γοητεία του Winnie του μικρού αρκούδου και της παρέας του, και της θετικότατης επιρροής σε γενιές και γενιές παιδιών με τις γεμάτες μυνήματα και αγάπη ιστορίες του.

    Λίγοι όμως γνωρίζουν την πραγματική ιστορία πίσω από τον διάσημο ανθρωπόμορφο αρκούδο, και αυτή έρχεται να μας διηγηθεί η νέα ταινία Goodbye Christopher Robin.

    Ο Alan Alexander Milne είναι ένας επιτυχημένος Βρετανός συγγραφέας. 
    Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις τελείωσε, με την “κουτσουρεμένη” θητεία του να του δημιουργεί ενοχές, που τον κάνουν να πάρει την οικογένειά του και να μετακομίσει σε μια αγροικία. 

    Εκεί βρίσκει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τον μικρό του γιο Christopher Robin και να ανακαλύψει την αγάπη του για τα πάνινα ζώα, και μαζί να γεννήσουν τον Winnie και το πρώτο βιβλίο της σειράς που αποτέλεσε τεράστια επιτυχία, επιτυχία όμως που ο Milne δε μπόρεσε να διαχειριστεί, κάνοντάς τον να απομακρυνθεί από την οικογένειά του.

    Σεναριογράφος της ταινίας είναι ο Frank Cottrell Boyce (The Railway Man) σε συνεργασία με τον παραγωγό Simon Vaughan που έδωσε την ιδέα. 
    Σκηνοθέτης είναι ο αμφιλεγόμενος Simon Curtis, ένας βετεράνος τηλεοπτικός σκηνοθέτης που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει στη μεγάλη οθόνη με ιδιαίτερα …τηλεοπτικά αποτελέσματα, βλέπε My Week with Marilyn και Woman in Gold.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο Domhnall Gleeson (Ex Machina, The Revenant), ένας νεαρός ηθοποιός η αξία του οποίου έχει αποδειχθεί πολλάκις, όμως εδώ ίσως ήρθε η ώρα και να βραβευτεί για αυτή. 
    Δίπλα του θα δούμε τους Margot Robbie, Kelly Macdonald και τον μικρό Will Tilston.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία στα τέλη του Σεπτέμβρη. 
    Όσο για την Ελλάδα κάτι μου λέει ότι η Odeon ίσως το κρατήσει για λίγο αργότερα, ώστε να χτυπήσει τη πιο… χουχουλιάρικη προ-Χριστουγεννιάτικη περίοδο.
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Goodbye Christopher Robin trailer: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη δημιουργία του Winnie the Pooh Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top