F Late Night trailer: Η Mindy Kaling σώζει την εκπομπή της Emma Thompson στη νέα κωμωδία της Amazon - FilmBoy Late Night trailer: Η Mindy Kaling σώζει την εκπομπή της Emma Thompson στη νέα κωμωδία της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Late Night trailer: Η Mindy Kaling σώζει την εκπομπή της Emma Thompson στη νέα κωμωδία της Amazon


    Μερικές φορές το να χαρακτηρίσεις μια ταινία ως "συμπαθητική" είναι χειρότερο και από το να τη πεις κακή. 
    Αυτό συνέβη στο Late Night, με τη νέα κωμωδία του Amazon να κάνει πριν δύο περίπου μήνες πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance και παρότι πήρε... συμπαθητικές κριτικές, χάθηκε στο σωρό. 
    Χωρίς πολύ καθυστέρηση, στις αρχές του καλοκαιριού η ταινία καταφθάνει στις αίθουσες και το πρώτο trailer μας δίνει μια πρώτη γεύση..

    Η Katherine Newbury είναι μια θρυλική παρουσιάστρια ενός late night show που έχει γίνει διάσημη για τις ιδιαιτερότητές της. 

    Όμως αυτές μοιάζουν να μη πουλάνε πια, και το κανάλι ετοιμάζεται να την κόψει. 
    Παρότι η Katherine μισεί της γυναίκες συνεργάτιδες και τις απολύει για πλάκα, η ταλαντούχα Molly καταφέρνει να της κερδίσει την εμπιστοσύνη.

    Το σενάριο έχει γράψει η αξιαγάπητη Mindy Kaling (Ocean's Eight) που έχει και το συμπρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Emma Thompson, και το σκηνοθέτησε η τηλεοπτικιά Nisha Ganatra.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Late Night trailer: Η Mindy Kaling σώζει την εκπομπή της Emma Thompson στη νέα κωμωδία της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top