F The Suicide Squad trailer: Νέα Ομάδα Αυτοκτονίας, νέα αποστολή, νέος σκηνοθέτης, στη νέα ελπίδα του DCEU! - FilmBoy The Suicide Squad trailer: Νέα Ομάδα Αυτοκτονίας, νέα αποστολή, νέος σκηνοθέτης, στη νέα ελπίδα του DCEU! - FilmBoy
  • Latest News

    The Suicide Squad trailer: Νέα Ομάδα Αυτοκτονίας, νέα αποστολή, νέος σκηνοθέτης, στη νέα ελπίδα του DCEU!



    Έχεις μία από τις πιο cool (αντι)υπερηρωικές ομάδες, όμως η πρώτη τους ταινία σου βγαίνει φιάσκο ολικής
    Τους καις ή πας για sequel βασιζόμενος αποκλειστικά στην εμπορική επιτυχία;

    Η Warner Bros αποφάσισε να πάρει τη μέση οδό, να αφήσει τη πρώτη ταινία στην άκρη, χωρίς ωστόσο να τη διαγράψει, να πάρει τα καλύτερά της στοιχεία, που δεν ήταν και πολλά, να στείλει τον Ayer σπίτι του και να παραδώσει τα ηνία στον κυνηγημένο James Gunn, που εκείνη τη περίοδο βρέθηκε στο στόχαστρο όταν βγήκαν κάποια παλιά του καυστικά tweets στη δημοσιότητα οδηγώντας την Disney στην απομάκρυνσή του από το Guardians of the Galaxy 3... έστω κι αν λίγους μήνες αργότερα, το ποντικόσπιτο έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και τον ξαναπροσέλαβε.

    Και κάπως έτσι γεννήθηκε το The Suicide Squad, η δέκατη συνολικά ταινία του DCEU, με την κεντρική ιδέα των supermad κακοποιών που στέλνονται σε αποστολές αυτοκτονίας με αντάλλαγμα μειωμένη ποινή να είναι και πάλι εδώ, με την Task Force X αυτή τη φορά να πηγαίνει στο εξωτικό νησί της Νότιας Αμερικής, Corto Maltese για να "καθαρίσει" μια ναζιστική φυλακή-εργαστήριο, όπου διενεργούνται επικίνδυνα πειράματα.

    Από την αρχική ομάδα επιστρέφουν μόνο οι Harley Quinn (Margot Robbie), Rick Flag (Joel Kinnaman) και Captain Boomerang (Jai Courtney), μαζί με την Viola Davis ως διευθύντρια Amanda Waller. 
    Το ρόστερ συμπληρώνεται από τους Bloodsport (Idris Elba - Concrete Cowboy), Peacemaker (John Cena - Bumblebee), King Shark (με τη φωνή του Sylvester Stallone), Thinker (Peter Capaldi - The Personal History of David Copperfield), Polka-Dot Man (David Dastmalchian - Ant-Man and the Wasp), Ratcatcher (Daniela Melchior), Savant (Michael Rooker - Brightburn), Sol Soria (Alice Braga - The New Mutants), Blackguard (Pete Davidson - The King of Staten Island), T.D.K. (Nathan Fillion - Percy Jackson: Sea of Monsters), Weasel (Sean Gunn - The Belko Experiment), Javelin (Flula Borg - Pitch Perfect 2) και Mongal (Mayling Ng - The Scorpion King: Book of Souls). 

    Σαν να μην έφταναν αυτοί, στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι Joaquín Cosío (Rambo: Last Blood), Juan Diego Botto (Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι), Storm Reid (The Invisible Man) και ο Taika Waititi (Jojo Rabbit)!

    Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης χαρακτήρισε τη ταινία ως μια superhero εκδοχή του The Dirty Dozen, με τις διαφορές στο ύφος σε σχέση με η πρώτη ταινία να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. 
    Ελπίζουμε μόνο να καταφέρει να διαχειριστεί την ιστορία, γιατί μπορεί ο Gunn να μας έδωσε το ομολογουμένως απολαυστικότατο Guardians of the Galaxy, αλλά ήταν ο ίδιος που μας έδωσε και το πολύ, ΠΟΛΥ κακό sequel.

    Το The Suicide Squad συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο  που η Warner Bros θα βγάλει ταυτόχρονα σε αίθουσες και HBO Max, με τη ταινία να έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου. 
    Θεωρητικά θα μπορέσουμε και εδώ να τη δούμε στις σκοτεινές οθόνες, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
    Μέχρι τότε δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Suicide Squad trailer: Νέα Ομάδα Αυτοκτονίας, νέα αποστολή, νέος σκηνοθέτης, στη νέα ελπίδα του DCEU! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top