F Το Netflix έκλεισε την κινηματογραφική και τηλεοπτική διασκευή του κόμικ BRZRKR με τον Keanu Reeves! - FilmBoy Το Netflix έκλεισε την κινηματογραφική και τηλεοπτική διασκευή του κόμικ BRZRKR με τον Keanu Reeves! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix έκλεισε την κινηματογραφική και τηλεοπτική διασκευή του κόμικ BRZRKR με τον Keanu Reeves!


    Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το πρώτο από τα δώδεκα προγραμματισμένα τεύχη του νέου comic-book της Boom! Studios, BRZRKR, με πρωταγωνιστή έναν αθάνατο πολεμιστή.

    Όταν έγινε γνωστό πως συν-δημιουργός του είναι ο Keanu Reeves, δε νομίζω πως υπήρχε άνθρωπος που δεν υποψιάστηκε πως αργά ή γρήγορα, το BRZRKR θα μεταπηδήσει μέσα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γίνει ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος του δημοφιλούς ηθοποιού. 
    Τελικά αυτό έγινε και μάλιστα γρήγορα...

    Όπως έχει γνωστό, το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα του comic και έβαλε μπρος όχι ένα αλλά δύο projects, μία ταινία που έχει σκοπό να είναι η πρώτη μιας τριλογίας και μια anime σειρά, με τον Reeves προφανώς να έχει πρωταγωνιστική παρουσία και στα δύο.

    Σύμφωνα με το κόμικ, ο B είναι ένας αθάνατος πολεμιστής, ένας ημίθεος που κουβαλάει την κατάρα να είναι εθισμένος στη βία και στους πολέμους, γυρίζοντας τη Γη εδώ και 80 χιλιάδες χρόνια συμμετέχοντας στις σημαντικότερες μάχες της ανθρώπινης ιστορίας. 
    Μέχρι που φτάνει στο σήμερα, όπου δέχεται να συνεργαστεί με την αμερικανική κυβέρνηση, με αντάλλαγμα να του αποκαλύψουν την αλήθεια για την καταραμένη ύπαρξή του... και πως να την τελειώσει!

    Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη έναρξη παραγωγής, όμως αν αναλογιστούμε πως ο Reeves πλησιάζει τα δεύτερα -ήντα, υποθέτουμε πως δεν θα αργήσει πολύ.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix έκλεισε την κινηματογραφική και τηλεοπτική διασκευή του κόμικ BRZRKR με τον Keanu Reeves! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top