F Ο Bryan Singer αναλαμβάνει τον πιλότο του Battle Creek από τον δημιουργό του Breaking Bad - FilmBoy Ο Bryan Singer αναλαμβάνει τον πιλότο του Battle Creek από τον δημιουργό του Breaking Bad - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bryan Singer αναλαμβάνει τον πιλότο του Battle Creek από τον δημιουργό του Breaking Bad


    Τον Σεπτέμβρη είχατε διαβάσει για τις τηλεοπτικές ανησυχίες του σκηνοθέτη των X-men που θέλησαν να επεκταθούν στη μυθολογία των γιγάντιων τεράτων Kaiju.

    Μέχρι να δούμε τι θα γίνει με εκείνο το πρότζεκτ, μάθαμε πως ο Bryan Singer θα ασχοληθεί και με τον πιλότο μιας ακόμη σειράς.

    Το Battle Creek είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη από το AMC (The Walking Dead) και τον Vince Gilligan, δημιουργό του Breaking Bad.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Bryan Singer θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου ενώ τα μόνα που γνωρίζουμε για τη σειρά είναι πως-καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα επεκταθεί σε full season και θα είναι ένα σύγχρονο ντετεκτιβικό δράμα (χμμ...λέτε να είναι στα χνάρια του True Detective;) με πρωταγωνιστές δύο ντετέκτιβ, με εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες.

    Ο David Shore, δημιουργός του "House" θα αναλάβει executive producer μαζί με τον Vince Gilligan και τον Mark Johnson, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το Battle Creek είχε προταθεί ξανά από τον Gilligan το 2002 αλλά είχε απορριφθεί ως ιδέα.

    Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Sony Pictures TV μαζί με τα CBS TV Studios.

    Γερά θα λέγαμε, τα ονόματα των συντελεστών!
    Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bryan Singer αναλαμβάνει τον πιλότο του Battle Creek από τον δημιουργό του Breaking Bad Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top