F Mortensen, Farrell & Edgerton πάνε Ταϋλάνδη για να σώσουν τη παγιδευμένη παιδική ομάδα ποδοσφαίρου από τη πλημμυρισμένη σπηλιά! - FilmBoy Mortensen, Farrell & Edgerton πάνε Ταϋλάνδη για να σώσουν τη παγιδευμένη παιδική ομάδα ποδοσφαίρου από τη πλημμυρισμένη σπηλιά! - FilmBoy
  • Latest News

    Mortensen, Farrell & Edgerton πάνε Ταϋλάνδη για να σώσουν τη παγιδευμένη παιδική ομάδα ποδοσφαίρου από τη πλημμυρισμένη σπηλιά!


    Έχουν περάσει λιγότερα από τρία χρόνια, έτσι δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δεν θυμάται τη δραματική διάσωση της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που το καλοκαίρι του 2018 είχαν εγκλωβιστεί για 18 ολόκληρες μέρες στο σπήλαιο Tham Luang της Ταϋλάνδης, ευτυχώς με αίσια έκβαση της περιπέτειας.

    Μόλις λίγα 24ωρα από το φινάλε της και παραγωγοί από όλο το κόσμο είχαν σπέυσει για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της ιστοριας ώστε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με τις φήμες να λένε πως μέσα σε λίγες εβδομάδες, είχαν μπει στα σκαριά έξι διαφορετικές ταινίες!

    Η πρώτη απ' αυτές ήταν το ταϋλανδέζικο The Cave του Tom Waller, με τη ταινία να έχει το σημαντικό χαρτί της χρησιμοποίησης πολλών από τους πραγματικούς ήρωες βάζοντάς τους ουσιαστικά να υποδύονται τον εαυτό τους, όμως η απειρία του δημιουργού είχε ως αποτέλεσμα μια ταινία τόσο άνευρη και άγαρμπη που θύμιζε περισσότερο "Οικογενειακές Ιστορίες"!

    Η δεύτερη προσπάθεια φαίνεται όμως πως θα είναι πολύ πιο "επαγγελματική" με τον διπλά Οσκαρούχο Ron Howard (Hillbilly Elegy) να έχει βάλει μπρος το Thirteen Lives σε σενάριο του William Nicholson (Hope Gap).

    Η ταινία φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ προχωρημένα στάδια παραγωγής, με το cast να έχει ουσιαστικά κλείσει απαρτιζόμενο από τους Viggo Mortensen (Falling), Colin Farrell (Ava), Joel Edgerton (Boy Erased), Tom Bateman (Cold Pursuit), Weir Sukollawat, Thiraphat Sajakul (The Serpent), Sahajak Boonthanakit (Target Number One), Vithaya Pansringarm (Only God Forgives), Teeradon Supapunpinyo, Nophand Boonyai (No Escape), Paul Gleeson (The Thin Red Line) και Lewis Fitz-Gerald (Truth).

    Το Thirteen Lives θα ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα στην Αυστραλία με την MGM να έχει αναλάβει τη παραγωγή, με τη ταινία λογικά μέσα στο 2022 θα βγαίνει στις αίθουσες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mortensen, Farrell & Edgerton πάνε Ταϋλάνδη για να σώσουν τη παγιδευμένη παιδική ομάδα ποδοσφαίρου από τη πλημμυρισμένη σπηλιά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top