F All the Moons trailer: Μια μικρή βρικόλακας πρέπει να διαλέξει μεταξύ αθανασίας και οικογένειας, στο νέο ισπανικό θρίλερ - FilmBoy All the Moons trailer: Μια μικρή βρικόλακας πρέπει να διαλέξει μεταξύ αθανασίας και οικογένειας, στο νέο ισπανικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    All the Moons trailer: Μια μικρή βρικόλακας πρέπει να διαλέξει μεταξύ αθανασίας και οικογένειας, στο νέο ισπανικό θρίλερ


    Βόρεια Ισπανία, τέλη του 19ου αιώνα. 
    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μαχών των Καρλικών πολέμων, ένα μικρό κορίτσι σώζεται από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο από μια γυναίκα που ζει βαθιά μέσα στο δάσος. 
    Το κορίτσι πιστεύει πως η γυναίκα είναι άγγελος που ήρθε να την πάει στον Παράδεισο, όμως δεν αργεί να αντιληφθεί πως είναι ένα τελείως διαφορετικό πλάσμα που της χάρισε κάτι μοναδικό, το δώρο της αιώνιας ζωής... μετατρέποντάς την σε βρικόλακα! 
    Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, πρέπει να μάθει να ζει στη βαθιά και οδυνηρή μοναξιά του χρόνου, παγιδευμένη αιώνια μέσα στο σώμα του μικρού κοριτσιού. 
    Αμέτρητα φεγγάρια αργότερα όμως γνωρίζει τον Cándido, έναν ταπεινό άνδρα που την παίρνει σαν κόρη του, αναγκάζοντας το κορίτσι να παλέψει ενάντια στην ίδια της τη φύση ώστε να πάρει πίσω τη φυσιολογική ζωή που έχασε.

    Τα δικαιώματα διανομής του βάσκικου δραματικού θρίλερ μυστηρίου All the Moons (aka Ilargi Guztiak) εξασφάλισε η ισπανική Filmax με στόχο να βγει στις αίθουσες το δεύτερο μισό του 2021.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Igor Legarreta (Autómata) και πρωταγωνιστούν οι Josean Bengoetxea (El Pacto), Itziar Ituño (La Casa de Papel) και η μικρή Haizea Carneros.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All the Moons trailer: Μια μικρή βρικόλακας πρέπει να διαλέξει μεταξύ αθανασίας και οικογένειας, στο νέο ισπανικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top